Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Ilona Hobzová
3. listopadu 2022 v 8:58
Čas čtení 0:51

Počasí: Přes Česko přejde studená fronta, o víkendu bude nejvýše třináct stupňů

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Počasí: Přes Česko přejde studená fronta, o víkendu bude nejvýše třináct stupňů
Zdroj: Pixnio/volně k užití

Vyplývá to z předpovědi Českého hydrometeorologického ústavu.

První listopadový pracovní týden přinesl citelné ochlazení a ani o víkendu tomu nebude jinak. Přes Česko v pátek přejde studená fronta a nejvyšší denní teploty nepřesáhnou 13 stupňů Celsia. V noci by teploty mohly klesnout téměř k bodu mrazu. Vyplývá to z předpovědi Českého hydrometeorologického ústavu.

V pátek bude zataženo až oblačno, zpočátku ojediněle mlhy a mrholení. Od západu přijde také déšť nebo přeháňky. Přes den bude maximálně šestnáct stupňů Celsia. Nejnižší noční teploty klesnou na sedm až jedenáct stupňů.

Oblačno a zataženo bude i v sobotu, místy by se ale hlavně na západě mohlo objevit také sluníčko. Postupně ale přijde znovu déšť. Rtuť teploměru přes den vyšplhá k osmi až dvanácti stupňům.

Anketa:
Těšíš se na chladnější počasí?
No jasně, dám si kulicha, horký čaj a romantickou procházku...
Ne, nesnáším zimu a chci zpátky léto.
No jasně, dám si kulicha, horký čaj a romantickou procházku...
57 %
Ne, nesnáším zimu a chci zpátky léto.
43 %

Podobný výhled nás čeká i v neděli, kdy bude oblačno až polojasno, místy až zataženo. Poslední den v týdnu otevřou také přeháňky a déšť, ojediněle se objeví mlhy. V noci mohou teploty klesnout až k jednomu stupni, přes den pak bude nejvýše třináct stupňů a foukat bude slabý, proměnlivý vítr.

Domů
Sdílet
Diskuse