Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je PR zpráva společnosti Secupack.
7. listopadu 2022 12:00
Čas čtení 0:43
Sponzorovaný obsah

Nápady, jak designovat dárkové krabice

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Máme pro tebe inspiraci, jak udělat z obyčejné krabice dárkovou a zároveň opravdu designový kousek. Stačí k tomu potisk, samolepka nebo návlek s potiskem.

Chceš být se svými dárky originální? Máme pro tebe inspiraci, jak dárkové krabice vyladit a nadchnout své okolí. Zkus u svého dodavatele obalového materiálu poptat zakázkovou výrobu. Většina z nich to umí, stačí jen mít představu a splnit podmínku minimálního odběrového množství.

Dárková krabice s bílým potiskem

Dárkovým krabicím sluší potisk, to se ví. A když zůstaneš jen u bílé, vůbec nic tím nepokazíš. Naopak se vyhneš tomu, že by krabice působila nevkusně. Nezáleží na tvaru a velikosti. Potisknout ji můžeš složitějšími motivy nebo pokud máš raději minimalismus, stačí umístit jednoduchý motiv doprostřed krabice a výsledný wow efekt je na světě.

secupack
Zdroj: Secupack

Polep krabice samolepkami

Levné a jednoduché řešení, jak z krabiček udělat pastvu pro oči, jsou samolepky. Vyrobit si můžeš i malé množství ve výrazných barvách nebo jen černobílé. Samolepku můžeš nalepit doprostřed, ale moc hezky vypadá také nalepená přes okraj dárkové krabice.

secupack
Zdroj: pinterest.com

Přebal s potiskem

Trendem posledních let je papírový přebal s potiskem, do kterého dárkovou krabici navlékneš. Ani tady se fantazii meze nekladou. Můžeš popustit uzdu své kreativitě a zvolit výrazné barvy, stejně jako využít prostor k osobnímu vzkazu nebo firemní prezentaci.

Malá dárková krabička a papírový přebal je kombinace, která zaručeně zaujme.
Malá dárková krabička a papírový přebal je kombinace, která zaručeně zaujme. Zdroj: Secupack
Domů
Sdílet
Diskuse