Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Adéla Ježková ČTK
6. listopadu 2022 8:19
Čas čtení 0:40

V Chodově na Sokolovsku shořela prodejna potravin. Platil třetí stupeň poplachu

Kategorie:
News
Uložit Uložené
V Chodově na Sokolovsku shořela prodejna potravin. Platil třetí stupeň poplachu
Zdroj: HZS Karlovarského kraje/PR/Profimedia

Rozsáhlý požár zachvátil v neděli ráno obchod Penny Market v Chodově na Sokolovsku, celý jej zničil.

Aktualizace 9:25 –⁠ Ve městě Chodov v Karlovarském kraji začala hořet v neděli brzo ráno ještě před otevřením prodejna potravin. Hasiči na místo původně vyslali 12 jednotek, o požáru informovali na svém Facebooku okolo šesté hodiny ranní. „Na místě zasahují jednotky hasičů ze III. stupně požárního poplachu,“ napsali jejich zástupci s tím, že požár zasáhl celou prodejnu a plameny poškodily i několik zaparkovaných aut.

Na místě byla následně zřízena dálková doprava vody. K 9. hodině ranní už obchod nehořel, oheň ho ale prakticky celý zničil, řekl ČTK mluvčí karlovarských krajských hasičů Martin Kasal. Při požáru se nikdo nezranil. Dohašování bude v neděli trvat několik hodin, hasiči na místě už snížili počet zasahujících jednotek.

Požár byl hasičům nahlášen ve 4:45. „V době příjezdu první jednotky na místo byl celý objekt v plamenech a začalo docházet k destrukci střechy,“ uvedl Kasal. Příčina vzniku požáru a výše škody, kterou způsobil, jsou předmětem vyšetřování.

Město Chodov leží v okrese Sokolov v Karlovarském kraji, asi deset kilometrů západně od Karlových Varů. Žije zde přibližně 13 tisíc obyvatel.

Domů
Sdílet
Diskuse