Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
TASR
8. listopadu 2022 16:35
Čas čtení 0:52

Chris Evans je nejvíce sexy mužem světa, rozhodl magazín People

Kategorie:
News
Uložit Uložené

Americký herec a režisér Chris Evans se proslavil rolí Steva Rogerse alias Captaina Americy.

Nejvíce sexy mužem na světě se letos stal americký herec a režisér Chris Evans, který se proslavil rolí Steva Rogerse alias Captaina Americy ve filmovém zpracování známých komiksů z edice Marvel. Po obrovském úspěchu „marvelovek“ si Evans zahrál v úspěšném filmu Na nože či nově ve špionážním thrilleru The Gray Man.

Evans, kterému je 41 let a je svobodný, v rozhovoru pro magazín People uvedl, že se touží podělit s novinkou ve své kariéře se svou největší fanynkou – svou matkou. „Moje máma bude tak šťastná... Je hrdá na všechno, co dělám, ale toto je něco, čím se může opravdu pochlubit,“ vysvětlil Evans.

Navzdory mnoha hollywoodským oceněním má Evans ambice i mimo herectví – patří k nim manželství a otcovství.

Chce zpomalit

V rozhovoru pro magazín People zároveň vyjádřil naději, že po dvou desetiletích v Hollywoodu se mu podaří zpomalit tempo a pozměnit směřování své kariéry. „Nejpříjemnější věcí v mé kariéře je v tuto chvíli pocit, že jsem dostatečně v bezpečí na to, abych se trochu zastavil. Mám větší svobodu v tom, že se mohu stáhnout a přijít na projekty, které uspokojí mé potřeby v oblasti tvorby,“ vysvětlil.

Titulem nejvíce sexy muže se mohou pyšnit také Michael B. Jordan, Dwayne Johnson, Idris Elba, George Clooney, Brad Pitt, John F. Kennedy Jr., Tom Cruise nebo Sean Connery, ale také David Beckham a Chris Hemsworth.

Domů
Sdílet
Diskuse