Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Tímea Krauszová TASR
14. listopadu 2022 8:39
Čas čtení 0:43

Slovenská policie zadržela stalkera, který pronásledoval celebrity

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Slovenská policie zadržela stalkera, který pronásledoval celebrity
Zdroj: TASR/Jaroslav Novák

Obtěžoval známé osobnosti na Slovensku.

Muže podezřelého z pronásledování známých osobností v Bratislavě policie vypátrala a zadržela. Vyšetřovatel bratislavské krajské kriminálky s ním v současnosti vykonává potřebné procesní úkony. TASR o tom informoval bratislavský krajský policejní mluvčí Michal Szeiff.

„Policisté Krajského ředitelství Policejního sboru v Bratislavě se několik dní intenzivně zabývali případem pronásledování známých osobností v Bratislavě neznámým mužem. V této věci provedli několik potřebných úkonů již od přijetí prvního oznámení v průběhu tohoto týdne,“ oznámila policie.

Podle slov mluvčího byl muž během neděle po splnění zákonných podmínek a na základě komunikace s dozorovým prokurátorem zadržen. Bližší informace slovenská policie poskytne, až to procesní situace umožní.

Neznámý muž obtěžuje známé osobnosti v Bratislavě už delší dobu. Zkušenost s ním má i moderátor slovenského Refresheru Šajmo. „Všiml jsem si toho jednou, když jsem byl s kamarády ve městě. Sedli jsme si k prázdnému stolu a přisedl si k nám člověk. Když jsme se postavili, že odcházíme, on odešel s námi. Na otázku, o co jde, nedokázal reagovat, jen tam stál a koukal.“

Stalker si vyhledává zejména herce a zpěváky. Zkušenost s ním mají také Tono S., Bagin či Milan Ondrík.

Domů
Sdílet
Diskuse