Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je PR zpráva společnosti Instax.
21. listopadu 2022 16:00
Čas čtení 1:51
Sponzorovaný obsah

Vyfotit, upravit, vytisknout. Zvěčni si vzpomínky přímo ze svého smartphonu s mini tiskárnou Instax

Vyfotit, upravit, vytisknout. Zvěčni si vzpomínky přímo ze svého smartphonu s mini tiskárnou Instax
Zdroj: Instax
TECH FOTOGRAFOVÁNÍ
Uložit Uložené

Fotky můžeš libovolně upravovat i sdílet.

Chodíš si tisknout fotky do drogerií nebo tisk center? Teď už nemusíš! Společnost FUJIFILM představila tiskárnu Instax SQUARE Link určenou pro rychlý tisk fotografií ze smartphonu. Díky tomu si můžeš jakoukoliv fotku nejprve libovolně upravit v mobilu a následně rovnou vytisknout. Zvěčni si oblíbené zážitky a vyzdob si jimi pokoj nebo z fotek udělej originální jmenovky na vánoční dárky. Tiskárna je v prodeji už od 16. listopadu.

Funkce, které podpoří tvou kreativitu

SQUARE Link je nejnovější člen řady tiskáren Instax Link. Dokáže tisknout fotky ve čtvercovém formátu Instax SQUARE, který má 1,5krát větší plochu než klasické filmy Instax mini.

Nabízí řadu nových, jedinečných funkcí, které podporují kreativitu tvůrců, jako je AR Print (rozšířené reality) a INSTAX Connect. Tyto funkce umožňují fanouškům instantních fotek a tisku z mobilu sdílet své snímky zcela novými způsoby. Stejně jako všechny předchozí tiskárny Instax Link zvládne i SQUARE Link ozdobit fotky nespočtem šablon rámečků, digitálních samolepek nebo tiskových režimů přímo v intuitivní mobilní aplikaci, která je k dispozici zdarma pro telefony se systémy Android (ke stažení v obchodě Google Play) i iOS (v App Store). To vše usnadňuje sdílení fotek, práci s tiskárnou a zvyšuje kreativitu uživatelů.

objev instax square link
instax
Zdroj: Instax

AR (Augmented Reality) Print

SQUARE Link nabízí možnost přidávat do fotek funkce rozšířené reality, včetně speciálních efektů, textu, obrázků, barevných pozadí, kreseb a animací. QR kód vytištěný na fotografii odemkne obsah v rozšířené realitě, který si pak uživatelé mohou zobrazit pouhým naskenováním kódu pomocí telefonu.

INSTAX Connect

Funkce INSTAX Connect, dostupná v aplikaci SQUARE Link, umožňuje digitálně sdílet snímky instax. Stačí vybrat snímek ze smartphonu, přidat textový obsah nebo efekty a odeslat ho na libovolné připojené zařízení (např. smartphone, tablet atd.). Uživatelé mohou ke svým snímkům přidávat text a dostávat textové odpovědi přímo na snímek. Příjemci, kteří jsou rovněž uživateli aplikace SQUARE Link, mohou dokonce vytisknout kopii obrázku s textem nebo bez něj.

Přizpůsobení snímků pomocí obrazových režimů, designových rámečků a samolepek

SQUARE Link nabízí také řadu šablon rámečků, digitálních samolepek a možností tiskových režimů, které tvůrcům umožňují snímky kreativně vylepšit. Uživatelé si mohou zvolit ze dvou tiskových režimů – INSTAX-Rich Mode pro syté barvy a INSTAX-Natural Mode pro klasický vzhled. Snímky ze smartphonu lze také vylepšit pomocí uměleckých filtrů nebo úpravou jasu, kontrastu a sytosti snímku. Uživatelé aplikace SQUARE Link mohou spojit až devět snímků do jedné tiskové koláže. 

instax
Zdroj: Instax

Lehký a rychlý pomocník

Kompaktní a lehká tiskárna SQUARE Link přenese fotku z telefonu uživatele prostřednictvím bezdrátové technologie Bluetooth a zahájí tisk přibližně za 12 sekund. Podporuje nepřetržitý tisk a je schopna vytisknout až 100 snímků na jedno nabití.

Tiskárna Instax SQUARE Link se v Česku prodává od 16. listopadu 2022 za 3699 Kč s DPH a bude dostupná ve dvou barevných provedeních – Ash White (bílá) a Midnight Green (zelená). Více informací o modelu Instax SQUARE LINK najdeš na webu www.instax.cz/tiskarny/square-link/.

instax
Zdroj: Instax
Domů
Sdílet
Diskuse