Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vojtěch Vanda
30. listopadu 2022 14:48
Čas čtení 0:50

Chuck Norris truchlil pro zesnulého Clarence Gilyarda alias Trivetta z Walker, Texas Ranger. Budeš nám chybět, vzkázal

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Chuck Norris truchlil pro zesnulého Clarence Gilyarda alias Trivetta z Walker, Texas Ranger. Budeš nám chybět, vzkázal
Zdroj: CBS TV Network

Ani legenda, která se zapsala do paměti českých diváků právě po boku zesnulého Gilyarda v seriálu Walker, Texas Ranger, nezapomněla vzdát hold.

Smrt Clarence Gilyarda, herce, který se proslavil rolemi ve Smrtonosnépasti, TopGunu, ale zejména v seriálu Walker, Texas Ranger, otřásla celým světem. Včetně jeho seriálového parťáka, Chucka Norrise, jenž se s ním rozloučil skrze post na Facebooku. Dvaaosmdesátiletá herecká legenda byla dle svých slov smrtí Gilyarda velmi zasažena.

29. listopadu 2022 15:05 Čas čtení 1:03 Zemřel Clarence Gilyard Jr. ze seriálu Walker, Texas Ranger Zemřel Clarence Gilyard Jr. ze seriálu Walker, Texas Ranger

„Hluboce mě zasáhlo, když jsem se dozvěděl o smrti svého dobrého přítele a spoluherce Clarence Gilyarda. Prakticky deset let jsme spolu pracovali, užívali si to a předváděli zlouny k vykonání spravedlnosti. Modlím se za jeho manželku a děti. Všem, kdo tě znali, budeš opravdu chybět. Odpočívej v pokoji,“ napsal na Facebook Norris.

O smrti Gilyarda Jr. jsme tě informovali včera. Zemřel ve věku šedesáti šesti let. Svět se o jeho skonu dozvěděl skrze zprávu, již uveřejnila Univerzita v Nevadě, kde vyučoval divadelní a filmovou tvorbu. Příčina smrti ale uvedena nebyla.

„Profesor Gilyard byl pro všechny kolem sebe na UNLV majákem světla a síly. Měli jsme opravdu štěstí, že jsme mohli být tolik let jeho kolegy a studenty. Máme vás rádi a budete nám velmi chybět, profesore G,“ uvedla vedoucí katedry filmu Heather Addison k jeho odchodu.

Seriál Walker, Texas Ranger nicméně nebyl jediným velkým kouskem. Jak už bylo uvedeno, zahrál si také ve filmech jako TopGun, Smrtonosná past nebo v seriálu Matlock.

Domů
Sdílet
Diskuse