Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
Tereza Šnajdrová
2. prosince 2022 9:04
Čas čtení 0:47

Billie Eilish by si ráda zahrála v seriálu Euphoria, přiznala v rozhovoru

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Billie Eilish by si ráda zahrála v seriálu Euphoria, přiznala v rozhovoru
Zdroj: Cindy Ord/MG22/Getty Images for The Met Museum/Vogue

Vanity Fair tento týden vydal již šestý videorozhovor s Billie Eilish, ve kterém se zpěvačka rozpovídala o vztazích, hudbě i seriálu Euphoria.

Vanity Fair tento týden zveřejnil již šestý videorozhovor s Billie Eilish, v rámci kterého ji vyzpovídal z plánů do budoucna, ze vztahů i z nové hudební tvorby. Během rozhovoru přišla řeč také na seriál Euphoria, o kterém kolují zvěsti, že se v jeho třetí sérii objeví sama Billie Eilish. Zpěvačka přiznala, že by si v seriálu velmi ráda zahrála, protože je „kure*sky dobrý“, píše NME.

23. listopadu 2022 6:00 Čas čtení 6:28 Její hudbu můžeš znát i z kin. Karolina Beranova se nebojí změn a sobeckosti (Rozhovor) Její hudbu můžeš znát i z kin. Karolina Beranova se nebojí změn a sobeckosti (Rozhovor)

Ačkoli ještě není známo, kdy konkrétně se populární seriál Euphoria vrátí na obrazovky, internetem se šíří spekulace o tom, že se ve třetí sérii objeví Billie Eilish. K těmto zvěstem se zpěvačka vyjádřila v rozhovoru. Potvrdila, že o spekulacích ví, ale zatím ji nikdo oficiálně nepožádal.

Zpěvačka v současné chvíli připravuje své třetí studiové album, na kterém opět spolupracuje se svým bratrem Finneasem. „Začínáme opět dělat hudbu. Pustili jsme se do procesu tvorby alba, což je opravdu vzrušující. Máme konkrétní dny, kdy se potkáváme, je to moc příjemné, jsme kámoši!“ uvedla zpěvačka.

Ve čtvrtek byla Billie Eilish potvrzena jako jeden z headlinerů budapešťského festivalu Sziget, který se bude konat ve dnech 10. až 15. srpna 2023. Kromě Eilish na Szigetu vystoupí například také David Guetta, Florence and the Machine, Imagine Dragons nebo Foals.

Domů
Sdílet
Diskuse