Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Tereza Šnajdrová
2. prosince 2022 13:49
Čas čtení 0:28

Seniorka v Německu dvakrát vypnula ventilátor své spolubydlící v nemocnici. Rušil ji jeho zvuk

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Seniorka v Německu dvakrát vypnula ventilátor své spolubydlící v nemocnici. Rušil ji jeho zvuk
Zdroj: TASR/Dano Veselský

Dvaasedmdesátiletá seniorka byla zatčena poté, co údajně dvakrát vypnula ventilátor své spolubydlící v nemocnici. Rušil ji jeho zvuk.

Německé úřady řeší neobvyklý incident, ke kterému došlo v úterý večer v nemocnici v Mannheimu v Bádensku-Württembersku na jihozápadě Německa. Hospitalizovaná 72letá seniorka tam údajně dvakrát vypnula ventilátor své o sedm let starší spolubydlící, neboť ji rušil jeho zvuk. Pacientku museli lékaři oživovat, v ohrožení života už ale není. Seniorka byla za podezření z pokusu o zabití zatčena, informují The Guardian a Washington Post.

2. prosince 2022 8:19 Čas čtení 0:40 V Bašce na Frýdecko-Místecku byl zavražděn mladý muž. Policie zadržela podezřelého V Bašce na Frýdecko-Místecku byl zavražděn mladý muž. Policie zadržela podezřelého

Když seniorka ventilátor své spolubydlící vypnula poprvé, lékaři ji upozornili, že ventilátor je pro pacientku životně důležitý. Jen o pár hodin později jej však seniorka vypnula znovu.

Žena byla zadržena za podezření z pokusu o zabití a soud ji poslal za mříže. Starší pacientka musela být oživována, a přestože není v ohrožení života, stále vyžaduje intenzivní péči.

Domů
Sdílet
Diskuse