Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek byl vytvořen v rámci mediální spolupráce se společností Hip Hop Žije.
13. prosince 2022 v 17:00
Čas čtení 1:24

Organizátoři Hip Hop Žije slibují největší rapovou událost roku. Festival oslaví příští rok desáté výročí

Organizátoři Hip Hop Žije slibují největší rapovou událost roku. Festival oslaví příští rok desáté výročí
Zdroj: Matúš Zeťák
HUDBA FESTIVALY
Uložit Uložené

Tak velká a silná sestava interpretů zde údajně ještě nebyla.

Hip Hop Žije se stal jedním z nejznámějších slovenských festivalů, příští rok oslaví své desáté narozeniny. Organizátoři slibují velkolepou oslavu a největší rapovou událost roku v Česku a na Slovensku. Kvalitní vystoupení českých a slovenských raperů si můžeš vychutnat během dvou dnů, 30. června a 1. července 2023 na Zlatých Piescích v Bratislavě. Zastávka na Zlatých Piescích v sobě nese jistou symboliku, jelikož se tam konal i první ročník před deseti lety.

zjisti víc

Za deset let se nezměnil jen styl oblékání českých a slovenských raperů, ale i kvalita vystoupení. Podle organizátorů se hip-hop na domácí scéně posunul na úplně jinou úroveň a každý festival je naučil něco nového. „Každý ročník byl něčím výjimečný. Naučili jsme se, čemu se vyvarovat, co dělat lépe, a hlavně jsme dokázali posunout náš festival na evropskou úroveň,“ komentuje projekt jeho manažer Osťo. 

Hip Hop Žije
Zdroj: Hip Hop Žije

Na festivalech Hip Hop Žije se některá jména v line-upu pravidelně rok od roku opakují. „Co se týká interpretů, na našem festivalu vzniklo mnoho kamarádství. Máme dobré vztahy s každým a musím říci, že interpreti mají k naší značce pozitivní vztah, vždy jsou nám nápomocní a rádi nás podporují,“ dodal Osťo. I v roce 2023 se můžeš těšit na největší jména česko-slovenské scény, jako jsou například Kali, Yzomandias, Calin, Gleb, Kontrafakt, Separ, Momo, Nerieš, Pil C a další. Celý line-up si můžeš prohlédnout v galerii níže.

Jména, která se nyní dozvíš, jsou jen malou ochutnávkou toho, co tě čeká, jelikož organizátoři postupně odhalí další. Kromě toho slibují, že dosud jsi takovou sestavu interpretů pohromadě ještě neviděl, takže tvé čekání určitě bude stát za to. 

Nad nákupem lístků nepřemýšlej příliš dlouho, jak jsme ti řekli na začátku, organizátoři slibují největší rapovou událost roku v Česku i na Slovensku. Běžný lístek tě bude stát 36 eur + manipulační poplatek, tedy zhruba 950 Kč. Pokud si chceš vychutnat festival skutečně naplno, můžeš si pořídit VIP lístek, který ti zaručí vlastní bar, komfortní sezení a vlastní koridor s nerušeným výhledem na hlavní pódium. To není všechno. Organizátoři připravili 50 kusů backstage passů, se kterými si užiješ všechny VIP benefity a zároveň se můžeš osobně setkat s interprety.

kup si lístek
Hip Hop ŽijeHip Hop ŽijeHip Hop ŽijeHip Hop Žije
Zobrazit galerii
(15)
Domů
Sdílet
Diskuse