Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
13. prosince 2022 17:30
Čas čtení 1:08
Ilona Hobzová

Avatar 2: Kate Winslet zadržela dech pod vodou na dlouhé minuty. Náročnější pro ni ale bylo ještě něco jiného

Avatar 2: Kate Winslet zadržela dech pod vodou na dlouhé minuty. Náročnější pro ni ale bylo ještě něco jiného
Zdroj: Flickr/volně k užití
FILMY A SERIÁLY AVATAR 2 ZPRÁVY Z DOMOVA
Uložit Uložené

Herečka zadržela dech na celých sedm minut a patnáct sekund a překonala tím rekord Toma Cruise.

Herečka Kate Winslet je jednou z nových tváří, které se objeví v pokračování filmového hitu Avatar. Ztvární jednu z hlavních postav, bojovnici Ronal. S režisérem Jamesem Cameronem Winslet spolupracovala poprvé od natočení legendárního filmu Titanic. Kvůli roli musela zvládnout několik těžkých výzev.

Doporučeno
Nový Avatar píše dějiny žánru. James Cameron určil, jak se budou točit filmy další dekádu Nový Avatar píše dějiny žánru. James Cameron určil, jak se budou točit filmy další dekádu 14. prosince 2022 8:30

Největší výzva? Zadržování dechu to nebylo

Mnozí by se mohli domnívat, že vůbec to nejtěžší bylo naučit se volnému potápění. Informace, že se Winslet naučila zadržet dech pod vodou na sedm minut a patnáct vteřin, a překonala tak dosavadní rekord Toma Cruise, proběhla v médiích už před několika lety. Jak ale oscarová herečka v nejnovějším rozhovoru pro Total Film uvedla, největší výzvou pro ni bylo úplně něco jiného.  

 
„Tou vůbec největší výzvou bylo, abych zvládla zapadnout do světa Pandory a přitom to vypadalo, že tam odjakživa patřím. To bylo nejtěžší. Jiní herci vytvořili svoje charaktery už před třinácti lety, rozhodovali o tom, jak budou mluvit a hýbat se. Chtěla jsem se to rychle naučit, aby to působilo, jako že je Ronal součástí odjakživa,“ uvedla herečka.

Pokračování série Avatar přichází do kin 16. prosince. Film jsme již viděli a zda se čekání na snímek vyplatilo, si můžeš přečíst zde. V dalším článku se zase dozvíš, proč jsou lidé po zhlédnutí Avatara v depresích a proč je to zatím to jediné, co po sobě film z roku 2009 zanechal.

V rozhovoru se vrátila i k tomu, jaké bylo po dvaceti pěti letech spolupracovat s Jamesem Cameronem. „Bylo opravdu skvělé s ním znovu tvořit. Velmi mu záleží na hercích a pro mě bylo natáčení neskutečným zážitkem. Snad jsem i přispěla něčím, co jsem se jako herečka za ty roky naučila. James mě také povzbuzoval k tomu, abych nějaké zkušenosti předávala mladým hercům na place, kteří byli naprosto báječní,“ uvedla.

Domů
Sdílet
Diskuse