Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je PR zpráva společnosti Get.
16. prosince 2022 15:00
Čas čtení 1:37
Sponzorovaný obsah

Parádní dárky nejen pro pořádné chlapy

Parádní dárky nejen pro pořádné chlapy
Zdroj: Unsplash
ZAJÍMAVOSTI VÁNOCE
Uložit Uložené

Inspiruj se, co pořídit pod stromeček.

Parádní dárky nejen pro pořádné chlapy

No jo, Vánoce už jsou zase tady. Máte už dárky? Na našich sociálních sítích to vypadá, že jsme snad poslední, kdo nemá napečeno a zabaleno. My možná ještě všechny dárky nemáme, ale zato máme pořádnou dávku inspirace, co letos pod stromeček pořídit.

Pro outdoorové nadšence i zmrzlíky

Zima bude tuhá, a jak to tak vypadá, spousta z nás bude v péřovce sedět i doma u vánočních pohádek. Proč teda nepořídit péřovou bundu i pod stromeček? Tento kousek šatníku zahřeje i v těch nejextrémnějších podmínkách a hodit se bude nejen na chladné domácí večery a k procházkám po (po)vánočních trzích, ale třeba také na skialpy, lyže i další zimní dobrodružství.

affekt.cz
Zdroj: affekt.cz

Šokujte a polechtejte ego nějakou tou lehkou erotikou

Chcete svou nastávající požádat u vánočního stromečku o ruku? Prstýnek – ten dává každý, ale co takový podvazek? Tím jí zaručeně vyrazíte dech! Pokud svatbu neplánujete nebo na takovou žádost nemáte odvahu, sáhněte po hezkém spodním prádle nebo třeba hezkém hebkém županu – tím si získáte opravdu každou.

astratex.cz
Zdroj: astratex.cz

No a muže, jak jistě víte, pod stromečkem potěší jen máloco tak jako slušivé boxerky. A pokud ho chcete poškádlit, taková pánská tanga jsou volbou, která rozhodně překvapí.

Už jste pod stromečkem našli klidný večer uprostřed lesů?

Že ne? A proč takovým dárkem nepřekvapit někoho ze svých blízkých? Taková chata na Šumavě je naprosto super dárek. Ale nebojte, nenavádíme vás tu k nákupu nemovitostí, ale pouze k jejich krátkodobému pronájmu. Pošlete partnera nebo partnerku do lesů, kde si na chvilku oddechnou od práce i od dětí – nebo si dovolenou v chalupě pořiďte pro celou rodinu a užijte si chvíli klidu společně.

interbohemia.cz
Zdroj: interbohemia.cz

Pořiďte svému milému nového koníčka

Třeba akvárko. Nebo rovnou terárko, třeba s agamou. Skutečného nadšence do teraristiky nadchne terárium pro chameleona, které si může sám zařídit a nakonec si do něj pořídit i obyvatele, na něhož mu můžete v obálce společně s terárkem přispět.

Doporučeno
KVÍZ: Lití olova, pouštění lodiček či rozkrajování jablka. Jak dobře se vyznáš ve vánočních zvycích? KVÍZ: Lití olova, pouštění lodiček či rozkrajování jablka. Jak dobře se vyznáš ve vánočních zvycích? 24. prosince 2023 6:00

Samozřejmě, pořizování akvárka či terárka je poměrně ošemetnou záležitostí, kterou je dobré s partnerem probrat dopředu. Nebo mít alespoň naprostou jistotu, že o něco takového stojí.

Lahvinka nejen pro dlouhé zimní večery

Na rozdíl od terárií je taková lahev dobrého vína sázkou na jistotu. Dobré víno dovede potěšit, zahřát a ještě zlepšit náladu i během těch nejvypjatějších okamžiků. Ale po kterém sáhnout? Co třeba taková klasika z českého rodinného vinařství Sedlák? Vlastní invenci se však meze rozhodně nekladou a zvlášť o Vánocích můžete sáhnout po stylovém výběru toho nejlepšího vína v dárkovém balení.

vinoodbodlaku.cz
Zdroj: vinoodbodlaku.cz
Domů
Sdílet
Diskuse