Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. prosince 2022 11:34
Čas čtení 1:07
Ilona Hobzová

Animovaný seriál Pokémon opouští po 25 letech Ash i Pikachu. Jak vypadají noví hlavní hrdinové?

Animovaný seriál Pokémon opouští po 25 letech Ash i Pikachu. Jak vypadají noví hlavní hrdinové?
Zdroj: Disney Channel/propagační materiál
FILMY A SERIÁLY ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Nová série je v plánu na duben 2023.

Jestli patříš mezi fanoušky a fanynky legendárního animovaného seriálu Pokémon, máme pro tebe možná šokující zprávu. Po dvaceti pěti letech se tvůrci rozhodli rozloučit se dvěma zásadními postavami. V nové sérii, která je v plánu na duben příštího roku, už nebude hlavní hrdina Ash Ketchum ani jeho ikonický pokémon Pikachu. Informuje o tom BBC.

Ash je konečně nejlepším trenérem pokémonů, přijdou noví hrdinové

Pokud sleduješ japonský animovaný seriál Pokémon, dobře víš, že v poslední sérii se Ash Ketchum stal po dvaceti pěti letech konečně nejlepším trenérem pokémonů. Po konci poslední sezóny nebylo jasné, co se s jeho postavou stane. Teď už víme, že jeho cesta v seriálu končí. Tvůrci už nepočítají ani s jeho pokémonem Pikachu. 

Anketa:
Budou ti Ash a Pikachu chybět?
No jasně, tyto postavy k seriálu Pokémon patří.
Ani ne, je čas na nové postavy a příběhy.
No jasně, tyto postavy k seriálu Pokémon patří.
93 %
897 Hlasů
Ani ne, je čas na nové postavy a příběhy.
7 %
67 Hlasů

Potvrdila to i herečka Sarah Natochenny, která Ketchumovi i dalším postavám propůjčovala hlas od roku 2006. „Být anglickým hlasem Ashe Ketchuma dlouhých sedmnáct let pro mě byla čest. (...) Bude navždy žít v srdcích mnoha budoucích generací,“ napsala na Twitter.

Tvůrci se rozhodli věnovat dvěma legendárním postavám ještě speciální série s názvem Pokémon Journeys in the West, které odvypráví poslední příběh Ashe a Pikachu. V plánu je na leden 2023 celkem jedenáct dílů. Na jaře pak seriál představí dvě nové hlavní postavy, dívku jménem Liko a chlapce Roye, které budou doprovázet tři startovací pokémoni regionu Paldea – Sprigatito, Fuecoco a Quaxly. Na podobu nových hrdinů se můžeš podívat ve videu:

Domů
Sdílet
Diskuse