Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Adéla Ježková
3. ledna 2023 12:28
Čas čtení 0:51

Policie vyšetřuje smrt matky a dítěte v Krkonoších jako vraždu a sebevraždu

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Policie vyšetřuje smrt matky a dítěte v Krkonoších jako vraždu a sebevraždu
Zdroj: Policie ČR

Smrt ženy a jejího tříletého syna, jejichž těla byla nalezena v oblasti u Růžové hory, vyšetřuje policie jako vraždu a sebevraždu.

„Kriminalisté ohledávali místo nálezu a zajišťovali potřebné stopy. Ohledáním nalezených těl zjistili, že se jedná o násilná úmrtí. Jde o podezření z vraždy a sebevraždy. Toto zjištění potvrdil i soudní znalec z oboru soudního lékařství, kdy dle jeho předběžného vyjádření došlo k úmrtí 28. prosince 2022,“ řekla serveru mluvčí hradecké policie Iva Kormošová. Zjištění přineslo iDNES.cz.

Policejní mluvčí dodala, že na základě těchto informací policie zahájila úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání zvlášť závažného zločinu vraždy s následnou sebevraždou.

Informaci potvrdili policisté i na svém Twitteru. „Na místě včerejšího nálezu obou těl pracovali kriminalisté do pozdních nočních hodin za účasti soudního znalce. Společným šetřením se zjistilo, že se jedná o podezření z vraždy a sebevraždy,“napsali.

Kriminalisté s pátrací skupinou dalších 150 lidí hledali dvojici od 30. prosince, nasazen byl i vrtulník. V pondělí kolem jedné hodiny odpoledne zveřejnila policie smutnou zprávu na Twitteru

7. února 2024 17:36 Čas čtení 0:24 Řidič na Českokrumlovsku slepě důvěřoval navigaci, skončil na sjezdovce. Škoda jde do milionů korun Řidič na Českokrumlovsku slepě důvěřoval navigaci, skončil na sjezdovce. Škoda jde do milionů korun

„Odvoláváme pátrání po pohřešované ženě a jejím synovi. Členové horské služby je našli v lese v oblasti Růžové hory. Bohužel bez známek života. Příčinu jejich úmrtí prošetřujeme. Děkujeme všem za spolupráci,“ napsali policisté.

Domů
Sdílet
Diskuse