Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Kuni Nguyenová
15. ledna 2023 12:32
Čas čtení 0:49

Kauza Andrew Tate pokračuje: Rumunská policie mu zabavila další luxusní auta

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené

K zabavení automobilové sbírky došlo krátce poté, co byl kontroverzní influencer zatčen v rámci vyšetřování obchodování s lidmi a znásilnění.

Policie v rumunské Bukurešti v sobotu na pokyn úřadů zabavila z majetku 36letého influencera Andrewa Tatea několik luxusních vozů. Šlo například o auta značek Rolls-Royce, BMW a Mercedes-Benz. Informovala o tom britská stanice BBC a deník The Guardian

31. prosince 2022 12:08 Čas čtení 1:39 Greta válcuje internet, její odpověď Tateovi patří k nejlajkovanějším tweetům v historii. Který suverénně vede? Greta válcuje internet, její odpověď Tateovi patří k nejlajkovanějším tweetům v historii. Který suverénně vede?

Tamní úřady již dříve uvedly, že zabavení Tateových věcí má sloužit k pokrytí nákladů na vyšetřování, auta budou rovněž sloužit jako zástava pro financování případných plateb údajným obětem.

Tate je spolu se svým bratrem Tristanem a dvěma rumunskými muži zadržován pro podezření z obchodování s lidmi, znásilnění a vedení organizovaného zločineckého gangu za účelem sexuálního vykořisťování žen. Oba muži vinu popřeli. 

Andrew Tate
Zdroj: TASR/AP/Observator Antena 1

Začátkem tohoto týdne státní zástupci odhalili, že v rámci vyšetřování již zabavili 15 luxusních vozidel a více než 10 nemovitostí.

Luxusní vozy jsou přitom Tateovou „pýchou“. Již dříve jsme tě v Refresheru informovali o tom, že se s nimi pochlubil na Twitteru s tím, že přehled svých aut, včetně jejich uhlíkové stopy, pošle environmentální aktivistce Gretě Thunberg. Ta mu odpověděla, ať jí zmíněný seznam pošle na e-mail [email protected]. Její tweet se stal jedním z nejlajkovanějších v historii.

13. ledna 2023 11:29 Čas čtení 1:34 Velikost penisu ovlivňuje chuť kupovat si drahá auta. Zjišťoval to vědecký tým z University College London Velikost penisu ovlivňuje chuť kupovat si drahá auta. Zjišťoval to vědecký tým z University College London

Spojitost mezi negativním hodnocením velikosti penisu a potřebou nakupovat drahá sportovní vozidla mimo jiné odborně zkoumala studie z University College London. Výsledky výzkumu si můžeš přečíst v našem samostatném článku

Domů
Sdílet
Diskuse