Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Tereza Šnajdrová
17. ledna 2023 10:37
Čas čtení 0:39

Novým českým prezidentem se podle sázkových kanceláří stane Petr Pavel. Koho chceš na Hradě ty? Hlasuj v anketě

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Novým českým prezidentem se podle sázkových kanceláří stane Petr Pavel. Koho chceš na Hradě ty? Hlasuj v anketě
Zdroj: se souhlasem iniciativy Spolu silnější/Úřad vlády ČR

Druhé kolo prezidentské volby, ve kterém se rozhodne o nové hlavě státu, se uskuteční 27. a 28. ledna.

První kolo prezidentské volby je za námi. Vzešli z něj dva kandidáti, kteří postupují do kola druhého – Petr Pavel, pro něhož hlasovalo 35,40 % voličů, a Andrej Babiš, který získal 34,99 % hlasů. Ve dnech 27. a 28. ledna se bude konat druhé kolo prezidentské volby, a již brzy se tak dozvíme, kdo se stane novou hlavou státu. Sázkové kanceláře mají už nyní jasno, uvádí server Mandáty. Novým prezidentem se podle nich stane Petr Pavel.

17. ledna 2023 8:16 Čas čtení 0:45 Sněmovna bude jednat o vyslovení nedůvěry vládě Petra Fialy Sněmovna bude jednat o vyslovení nedůvěry vládě Petra Fialy

První kolo prezidentské volby bylo napínavé. Hlavní souboj mezi sebou sváděli generál Petr Pavel a předseda hnutí ANO Andrej Babiš, a ačkoli se právě Babiš dlouho držel prvenství, v cílové rovince jej Pavel předběhl. Dá se předpokládat, že i druhé kolo bude velmi těsné.

Podle v minulých týdnech zveřejněných volebních modelů se vítězem druhého kola volby prezidenta stane Petr Pavel. To samé si myslí i sázkové kanceláře, jak uvádí web Mandáty. Petr Pavel má podle sázkových kanceláří 81% šanci na výhru a Andrej Babiš pouze 18% šanci. Budou mít sázkaři pravdu?

Anketa:
Kdo by se měl stát dalším českým prezidentem?
Petr Pavel.
Andrej Babiš.
Je mi to fuk, volit nepůjdu.
Petr Pavel.
59 %
37868 Hlasů
Andrej Babiš.
38 %
24365 Hlasů
Je mi to fuk, volit nepůjdu.
3 %
1775 Hlasů
Domů
Sdílet
Diskuse