Kvalita masa ve fastfoodech i názor na veganství. Známému řezníkovi pokládáme nejčastější otázky
25. 1. 2023 19:30
Legendární řezník přijal naše pozvání. V novém videu odpovídá možná i na tvoje dotazy.
František Kšána je legendární český řezník, který se svému řemeslu věnuje celý život a v současnosti pracuje pro značku Naše maso. V novém videu z oblíbené série Profese odpovídá na nejčastější otázky ke svému řemeslu. Koho si máme pozvat příště? Dej nám vědět do komentářů.
Upozornit na chybu.
Pokud spatřuješ v článku nedostatek nebo máš připomínky, dej nám vědět.
Náhledový obrázek: Refresher
Zobrazit celý popis
Sdílet
Uložit
Uložené
Sdílet
Sdílet článek
Musíš být přihlášený/á, abys mohl/a uložit článek.
Přihlásit se
Zrušit
Nepodarilo sa uložiť zmeny. Skús sa nanovo prihlásiť a zopakovat akciu.
V případě že problémy přetrvávají, kontaktuj prosím administrátora.
V případě že problémy přetrvávají, kontaktuj prosím administrátora.
OK
Vyskytla se chyba
V případě že problémy přetrvávají, kontaktuj prosím administrátora.
V případě že problémy přetrvávají, kontaktuj prosím administrátora.
OK