Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. února 2023 17:06
Čas čtení 0:24
Veronika Dlesková

Vybrali jsme nejlepší memes s outfitem Sama Smithe na Brit Awards

Vybrali jsme nejlepší memes s outfitem Sama Smithe na Brit Awards
Zdroj: Getty Images
MÓDA OUTFITY ZNÁMÝCH TVÁŘÍ
Uložit Uložené

Sam Smith se dlouhodobě netají svou láskou k extravagantním outfitům. Jejich volba na sobotní předávání hudebních cen Brit Awards v Londýně ale otočila hlavu nejednomu módnímu kritikovi. A internet se svojí dávkou memes na sebe nenechal dlouho čekat.

Sam Smith se na červeném koberci objevili v nafukovacím overalu z černého latexu, který jim přidával na objemu v oblasti ramen a nohou. K tomuto obleku na sobě měli rukavice a boty na vysoké platformě. Informuje o tom magazín People a BuzzFeed.

Reakce lidí na sociálních sítích na sebe nenechala dlouho čekat a nafukovací model se stal předmětem mnoha memes. Tohle je výběr toho nejlepšího. 

Sam Smith se identifikují jako nebinární osoba. Preferují zájmeno they/them, proto o nich referujeme ve třetí osobě množného čísla. O oslovování nebinárních lidí v rámci českého jazyka momentálně probíhá diskuse. O nebinárních lidech píšeme v samostatném textu.
Sam Smith / memes.Sam Smith / memes.Sam Smith / memes.Sam Smith / memes.
Zobrazit galerii
(10)
Domů
Sdílet
Diskuse