Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Adéla Ježková
22. února 2023 9:41
Čas čtení 0:39

Mizogynní influencer Andrew Tate stráví za mřížemi dalších 30 dní

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Mizogynní influencer Andrew Tate stráví za mřížemi dalších 30 dní
Zdroj: Vimeo/Andrew Tate

Rumunský soud prodloužil zadržení Tatea, jeho bratra Tristana a dalších dvou podezřelých.

Šestatřicetiletý Tate, který začátkem měsíce prohrál své odvolání proti ukončení vazby, stráví ve vazbě minimálně dalších 30 dní. Informuje o tom deník Independent. Andrew Tate, jeho bratr Tristan a další dva podezřelí byli zadrženi 29. prosince, když úřady vyrazily na Tateův pozemek severně od Bukurešti. Zadrženi byli kvůli údajnému znásilnění a obchodování s lidmi. Všichni čtyři obvinění vinu odmítají.

20. února 2023 19:57 Čas čtení 1:32 Jarmila Kratochvílová přišla po 41 letech o běžecký rekord. Co řekla o své přemožitelce? Jarmila Kratochvílová přišla po 41 letech o běžecký rekord. Co řekla o své přemožitelce?

Refresher informoval o tom, že již koncem ledna došlo k prodloužení vazby. Soudce argumentoval tím, že nebezpečná dvojice má podle něj „schopnost a snahu vykonávat trvalou psychickou kontrolu nad oběťmi“. Za extrémně nebezpečný uvedl například um bratrů Tateových rozpoznat zranitelné oběti, na které by mohli posléze zaútočit. 

O kauze Andrew Tate tě Refresher informuje dlouhodobě. Aby ti o ní neunikla žádná zpráva, sleduj ji v naší samostatné rubrice

20. ledna 2023 17:29 Čas čtení 1:39 Andrew Tate s bratrem zůstanou o 30 dní déle ve vazbě, rozhodl soud. Dívky popsaly jeho metody groomingu Andrew Tate s bratrem zůstanou o 30 dní déle ve vazbě, rozhodl soud. Dívky popsaly jeho metody groomingu
Zpět
Sdílet
Diskuse