Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vojtěch Vanda
14. března 2023 12:32
Čas čtení 0:53

VIDEO: Žena ukradla z věšáku pražské restaurace kabát za 90 tisíc

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
VIDEO: Žena ukradla z věšáku pražské restaurace kabát za 90 tisíc
Zdroj: Policie České republiky

Jako bonus si odnesla i sumu 1000 eur, kterou měl poškozený v kabátu. Ženě hrozí dva roky za mřížemi.

Policisté pátrají po ženě, která v únoru z věšáku jedné z restaurací v Praze 1 v ulici Na Příkopě odcizila kabát. Cena módního kousku je odhadována na 90 tisíc korun. Policisté o činu informovali v tiskové zprávě. V kabátu měla navíc poškozená osoba peněžitou hotovost v hodnotě 1000 eur. V případě, že bude žena dopadena, jí hrozí až 2 roky za mřížemi.

19. února 2023 14:14 Čas čtení 1:15 Brněnský Grinch dopaden! Muž, který ukradl ze školky vánoční dárky pro děti, si prodlouží vězení o několik let Brněnský Grinch dopaden! Muž, který ukradl ze školky vánoční dárky pro děti, si prodlouží vězení o několik let

Policie sdílela s tiskovou zprávou i video, na kterém je zachyceno, jakým způsobem se ženě povedlo kabát odcizit. Během útěku z restaurace se usmívá, a dokonce to vypadá, že na někoho gestikuluje.

Situace se odehrála 21. února kolem osmé hodiny večerní. „V tu dobu vešla dovnitř do provozovny neznámá žena a místo, aby si odložila svůj kabát na věšák vedle dveří a vyčkala na obsluhu, až ji usadí, bylo vše jinak,“ glosoval mluvčí policie Jan Rybanský. Žena se totiž ve dveřích akorát otočila.

„S sebou si odnesla cizí kabát, který si na věšák odložil jeden ze zákazníků restaurace. Škoda, kterou svým jednáním způsobila, přesáhla devadesát tisíc korun, v kapse drahého kabátu bylo navíc i tisíc eur,“ komentoval vzniklou škodu.

2. března 2023 6:00 Čas čtení 16:10 Měsíc jsem byla na minimální mzdě. Takto se v Praze (ne)žije s tisícovkou na týden Měsíc jsem byla na minimální mzdě. Takto se v Praze (ne)žije s tisícovkou na týden

Z na první pohled neškodné krádeže tak může vzniknout dlouhý trest. Policisté momentálně po ženě pátrají a prosí veřejnost, pokud ženu na videu pozná, aby je kontaktovala na čísle 158. V případě odsouzení totiž dotyčné hrozí až dvouletý trest ve vězení.

Domů
Sdílet
Diskuse