Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je sponzorovaný obsah společnosti Samsung.
16. března 2023 9:30
Čas čtení 2:16
Sponzorovaný obsah

Samsung nabízí k novým mobilům Galaxy A54 5G a Galaxy A34 5G sluchátka Galaxy Buds2 jako bonus

Samsung nabízí k novým mobilům Galaxy A54 5G a Galaxy A34 5G sluchátka Galaxy Buds2 jako bonus
Zdroj: Samsung
TECH SAMSUNG SMARTPHONE
Uložit Uložené

Nejnovější modely Galaxy se pyšní špičkovým displejem a dlouhou výdrží baterie.

Samsung přichází s dalšími chytrými telefony z řady Galaxy. Největší předností nových Galaxy A54 5G a Galaxy A34 5G je špičkový displej, který zajistí dobrý obraz i na jasném slunci, a baterie s výdrží více než dva dny. Vylepšení se dočkaly také foťáky a zabezpečení. Když si jeden z těchto telefonů předobjednáš od 15. do 31. března, dostaneš navíc jako bonus bezdrátová sluchátka Galaxy Buds2.

Kvalitnější fotky, videa i videohovory

Stejně jako předchozí modely z řady Galaxy jsou A54 5G a A34 5G vybavené funkcí Nightography, která zajišťuje pořízení skvělých fotek a videí i v noci a za nepříznivých světelných podmínek. Speciální noční režim dokáže zvětšit pixely na snímači i při slabém světle, čímž zajistí perfektní vykreslení detailů.

Videozáznamy pořízené Galaxy A54 5G a A34 5G jsou jasné a ostré. Zdokonalený optický stabilizátor obrazu (OIS) a digitální stabilizátor videozáznamů (VDIS) vyrovnají obraz i v případě, že je natočený roztřesenýma rukama.

samsung galaxy
Zdroj: Samsung

Jestli používáš mobil na videohovory, potěší tě vylepšení předního foťáku, díky kterému uvidíš své kolegy či spolužáky ostře, a budeš jim tak během callů ještě blíž. Oceníš ho také, pokud jsi fanouškem selfie, které můžeš s novým mobilem sdílet v té nejvyšší kvalitě.

Novinkou je u telefonů řady Galaxy A vylepšená sada nástrojů na digitální úpravy hotových fotografií. S její pomocí dokážeš například odstranit přebytečné stíny či světelné odrazy a vytvořit z obyčejné fotky dokonalý instagramový post.

Jasný displej i na přímém slunci

Další velkou předností nových modelů je Super AMOLED displej s vynikajícím obrazem, který se přizpůsobí různým světelným podmínkám. Technologie Vision Booster v kombinaci s obnovovací frekvencí 120 Hz zajišťuje ostrý obraz i ve slunečném počasí. Displej Galaxy A54 5G se pyšní úhlopříčkou 6,4 palce neboli 16,3 cm a Galaxy A34 5G má úhlopříčku 6,6 palce, tedy 16,8 cm.

Samsung Galaxy A54 5G
Samsung Galaxy A54 5G. Zdroj: Samsung

Bezpečné připojení kdekoliv a kdykoliv

Kromě vylepšeného uživatelského zážitku nabízí nové telefony Galaxy také pokročilé zabezpečení, o které se stará osvědčená platforma Samsung Knox. Oba modely mají zabudovaný přehledný panel Security and Privacy Dashboard, kde lze spravovat, jaká data využívají aplikace nainstalované v telefonu. Funkce Private Share pak umožňuje sdílet soubory obsahující citlivé údaje s vybranými příjemci, a to pouze po omezenou dobu a bez možnosti pořídit screenshot.

Společně s telefony Galaxy A54 5G a Galaxy A34 5G získají jejich majitelé záruku aktualizací operačního systému ve čtyřech budoucích generacích a pět let bezpečnostních aktualizací. Díky tomu mají stále nejaktuálnější software a vysoké zabezpečení.

Se zálohou na OneDrive budou v bezpečí i tvé fotky. A když si do nového telefonu stáhneš šestiměsíční zkušební verzi systému Microsoft 365 Basic, dostaneš 100 GB cloudového úložiště navíc. 

samsung galaxy
Zdroj: Samsung

Jednoduché propojení s dalšími přístroji

Galaxy A54 5G i Galaxy A34 5G jsou součástí rozsáhlého ekosystému Samsung Galaxy, který umožňuje snadné a bezproblémové propojení různých přístrojů. Mezi jednotlivými zařízeními lze rychle přenášet soubory i data. Lze pomocí nich také ovládat domácí spotřebiče skrze platformu SmartThings. 

Sluchátka k telefonu jako dárek

Oba modely budou v České republice k dispozici od 20. března. Galaxy A54 5G bude dostupný ve čtyřech barevných variantách, které tvoří Awesome Lime (limetková), Awesome Graphite (grafitová), Awesome Violet (fialová) a Awesome White (bílá). U Galaxy A34 5G si můžeš vybrat z verzí Awesome Lime, Awesome Graphite, Awesome Violet a stříbrné Awesome Silver.

Pokud si telefon předobjednáš a zakoupíš v období od 15. do 31. března, získáš k němu jako bonus bílá bezdrátová sluchátka Galaxy Buds2 v hodnotě 2 990 Kč. Stačí se zaregistrovat v aplikaci Samsung Members a dostaneš je dodatečně na svou adresu. 

Domů
Sdílet
Diskuse