Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. března 2023 14:52
Čas čtení 1:06
Kuni Nguyenová

Deadpool počítá miliardy: T-Mobile kupuje firmu herce Ryana Reynoldse za neuvěřitelný balík

Deadpool počítá miliardy: T-Mobile kupuje firmu herce Ryana Reynoldse za neuvěřitelný balík
Zdroj: Wikimedia/Dick Thomas Johnson/na voľné použitie
EKONOMIKA EKONOMIKA FINANCE PODNIKÁNÍ
Uložit Uložené

Ryan Reynolds má za sebou obchodní úspěch. Jeho podnikání si všiml i telekomunikační gigant, který mu v hotovosti a v akciích vyplatí v přepočtu 30 miliard korun.

T-Mobile ve středu oznámil, že kupuje levného poskytovatele bezdrátových služeb Mint Mobile, podporovaného hercem Ryanem Reynoldsem. Odkup Mint Mobile údajně vychází na 1,35 miliardy dolarů. V přepočtu jde o víc než 30 miliard korun. Informuje o tom americká stanice CNN a magazín Forbes

Doporučeno
Pentagon upozornil na zaznamenané UFO, které popírá zákony fyziky. Vědci se snaží vysvětlit proč Pentagon upozornil na zaznamenané UFO, které popírá zákony fyziky. Vědci se snaží vysvětlit proč 15. března 2023 20:17

T-Mobile podle oficiálního vyjádření zaplatí za Mint Mobile prostřednictvím 39 % hotovosti a 61 % akcií. Očekává se, že dohoda bude uzavřena koncem tohoto roku. „Nikdy jsem nesnil o tom, že budu vlastnit bezdrátovou společnost, a rozhodně mě nikdy nenapadlo, že bych ji prodal T-Mobile,“ napsal Reynolds ve středu na Twitteru. „Život je zvláštní a já jsem neuvěřitelně hrdý a vděčný,“ dodal. 

V přiloženém videu můžeme vidět formální prohlášení Reynoldse a šéfa amerického T-Mobile o tom, jak Mint Mobile přechází pod značku T-Mobile. Reynolds jakožto majitel a mluvčí Mint Mobile uvedl, že bude ve firmě pokračovat ve své kreativní roli.

Společnost Mint Mobile byla vytvořena v roce 2016. Od začátku se soustředila na trh s předplacenými kartami za výhodné ceny. Jak připomněla zahraniční média, Reynolds získal vlastnický podíl telekomunikační společnosti v roce 2019. Tehdy uvedl, že je „nadšený, že bude prosazovat praktičtější přístup k nejzákladnější technologii“.

Doporučeno
Byznysové nápady, které vydělaly celebritám miliardy korun. Kdo prodává šampaňské a kdo vsadil na maso? Byznysové nápady, které vydělaly celebritám miliardy korun. Kdo prodává šampaňské a kdo vsadil na maso? 3. listopadu 2022 11:00

Herec Ryan Reynolds září nejen na filmových plátnech, ale i v podnikání už nějaký ten pátek. Kromě telekomunikační společnosti Mint Mobile vlastní třeba filmovou produkční společnost Maximum Effort Production, nebo dokonce Wrexham AFC, což je nejstarší fotbalový klub Walesu a druhý nejstarší profesionální fotbalový tým na světě. O dalších zajímavých podnikatelských nápadech celebrit se dočteš u nás v Refresheru.

Domů
Sdílet
Diskuse