Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. března 2023 19:41
Čas čtení 0:37
Kristýna Dobiášová

Devatenáctiletý útočník napadl jednorukého bubeníka ze skupiny Def Leppard

Devatenáctiletý útočník napadl jednorukého bubeníka ze skupiny Def Leppard
Zdroj: Wikimedia Commons/Matt Becker
ZAJÍMAVOSTI HUDBA ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

O víkendu došlo na Floridě k útoku na bubeníka skupiny Def Leppard Ricka Allena. Devatenáctiletý mladík následně zaútočil i na ženu, která se hudebníkovi snažila pomoct. Policie zadržela muže na parkovišti, kde poškozoval vozidla.

Bubeníka skupiny Def Leppard Ricka Allena napadl devatenáctiletý muž před hotelem na Floridě. K události došlo o víkendu. Hudebník má po autonehodě, ke které došlo v roce 1984, pouze jednu ruku. Útočník Max Edward Hartley měl Allena sledovat zpoza sloupu, pak na něj vyběhl a srazil ho na zem. Rick Allen se při pádu praštil do hlavy. Poté se útočník vrhl i na ženu, která se Allenovi snažila pomoct.

Žena se pokusila utéct do hotelu, nicméně Hartley ji chytl za vlasy a odvlekl zpět. Následně utekl. Policie ho zatkla a obvinila z ublížení na zdraví a týrání staršího nebo zdravotně postiženého člověka.

Doporučeno
Poškození sluchu hrozí až miliardě lidí, tvrdí nová studie. Posloucháme hudbu moc nahlas Poškození sluchu hrozí až miliardě lidí, tvrdí nová studie. Posloucháme hudbu moc nahlas 16. listopadu 2022 19:40

Policie zveřejnila nahrávky z hovorů na linku 911. V prvním volá zaměstnankyně hotelu Four Seasons, u kterého k útoku došlo. „Nějaký chlap napadl ženu a skutečně ji mlátil před vchodem do naší budovy,“ říkala zaměstnankyně. Strážníci zadrželi muže na parkovišti, kde ničil některá vozidla. Allen poskytl policii prohlášení a chce, aby byl Hartley stíhán.

Zpět
Sdílet
Diskuse