Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Tento článek je PR zpráva společnosti ZooRoyal.
3. dubna 2023 10:18
Čas čtení 1:48
Sponzorovaný obsah

Polštáře pro psy jako nezbytný doplněk pro jejich pohodlí

Polštáře pro psy jako nezbytný doplněk pro jejich pohodlí
Zdroj: ZooRoyal
ZAJÍMAVOSTI PÉČE O PSA
Uložit Uložené

Dopřejte svému psovi pohodlí.

Jako majitelé domácích mazlíčků chceme našim chlupatým společníkům vždy poskytnout jen to nejlepší. Jedním ze způsobů, jak zajistit jejich pohodlí, je investice do kvalitního polštáře pro psa. V tomto článku probereme různé typy polštářů pro psy a faktory, které je třeba zvážit pro výběr toho správného.

Vyberte si z různých typů polštářů pro psy

Nevíte, jaký polštář pro psa vašemu mazlíčkovi pořídit? Pojďme se společně podívat na nejběžnější typy psích polštářů, ze kterých můžete vybírat.

Ortopedické polštáře pro psy

Speciální ortopedické polštáře pro psy jsou navrženy tak, aby poskytovaly účinnou podporu psům s artritidou a jinými problémy s klouby či páteří. Většinou jsou plněny paměťovou pěnou, která se přizpůsobí tvaru těla psa. Tím dochází k rovnoměrnému rozložení tlaku na klouby a svaly, což psům poskytne optimální komfort při jejich odpočinku.

Vyvýšené polštáře pro psy

Vysoké pelíšky pro psy jsou skvělou volbou nejen pro psy, kteří mají rádi vyvýšená místa, ale mohou poskytnout zajímavé výhody psům různých věkových kategorií a velikostí. Například štěňatům může vysoký psí polštář dodat pocit bezpečí. Naopak pro starší psy mohou být vyvýšené polštáře ideálním řešením v rámci uléhání a vstávání. Nemusí se při tom totiž tolik namáhat.

Venkovní polštáře pro psy

Polštáře pro psy určené pro venkovní použití jsou speciálně navrženy tak, aby odolávaly přírodním vlivům a poskytovaly útulné místo pro odpočinek pro psy venku. Jednou z největších výhod venkovních polštářů pro psy je voděodolnost, která pelíšek účinně chrání před deštěm, sněhem a vlhkostí. Venkovní psí polštáře jsou navíc obvykle vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů, které jsou odolné vůči nečistotám a také se snadno čistí a udržují.

Faktory, které je třeba vzít v úvahu při výběru správného polštáře pro psa

Výběr správného polštáře pro psa může být těžkým úkolem, zvláště s tolika dostupnými možnostmi na trhu. Proto jsme si pro vás připravili několik faktorů, které je třeba při výběru zvážit.

Doporučeno
Vybíravost psa v krmení? Mohou za ni lidé, ale dá se napravit Vybíravost psa v krmení? Mohou za ni lidé, ale dá se napravit 7. srpna 2023 14:30

Každý pes má jedinečné potřeby a preference, které je třeba vzít v úvahu při výběru jeho pelíšku. Pokud má váš pes například problémy s klouby, ortopedický psí polštář mu může poskytnout potřebnou oporu a zmírnit tlak na jeho klouby. Dalším příkladem mohou být polštáře pro psy vyrobené z hypoalergenních materiálů, které jsou ideální volbou pro psy náchylné k alergiím.

Dále se zaměřte na správnou velikost psího polštáře pro vašeho chlupatého kamaráda. Polštáře pro velké psy by měly být dostatečně prostorné, aby se váš pes mohl pohodlně natáhnout.

Také výběr správného materiálu polštáře pro psy je zásadní jak pro pohodlí vašeho mazlíčka, tak pro vaše vlastní pohodlí při jeho údržbě. Volba vysoce kvalitních odolných materiálů zajistí nejen dlouhou životnost psího polštáře, ale poskytne vašemu psovi také potřebný komfort. Mějte rovněž na paměti, že volbou kvalitního polštáře pro psy předejdete nutnosti časté výměny, která by mohla být pro vašeho mazlíčka stresující.

Domů
Sdílet
Diskuse