Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Adéla Ježková
31. března 2023 19:11
Čas čtení 0:44

VIDEO: Z okna v Brně létal pervitin, marihuana plavala v záchodě. Dealer ale trestu neunikl

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
VIDEO: Z okna v Brně létal pervitin, marihuana plavala v záchodě. Dealer ale trestu neunikl
Zdroj: Policie ČR

Brněnští policisté zasahovali proti drogovému dealerovi. Ten se jejich snahy snažil mařit, co to šlo.

Nekalé praktiky muže z brněnských Kohoutovic monitorovala policie od ledna. V minulém týdnu policisté zajistili dostatek důkazů, aby mohli rozjet akci a dealera zadržet. Pro všechny případy k sobě přibrali i zásahovou jednotku. A dobře udělali.

„Rozhodnutí mít při akci náležitě vybavené policisty zásahové jednotky se vzápětí ukázalo nadmíru užitečné. Vstupní dveře do bytu byly totiž dobře zabezpečené, takže je nebylo možné lehce překonat. I s tímto však policisté počítali. Na řadu tak přišlo speciální vybavení a pila, kterou měl zásahový tým s sebou. Té už dveře odolávat nezvládly,“popsal zátah policejní mluvčí David Chaloupka.

Marihuanová sušina plavala na hladině WC

Díky zabezpečení dveří získal dealer více času a začal vyhazovat z okna stříkačky naplněné pervitinem. Jeho snaha zbavit se horkého zboží ale byla marná. Kriminalisté totiž měli pod kontrolou i okolí domu, a stříkačkový nálet tak viděli na vlastní oči. Marihuanu se pak muž snažil spláchnout v záchodové míse. „Ani to se mu však nepovedlo, po vstupu policistů totiž sušina plavala poklidně na hladině,“ doplnil mluvčí.

Zadržený muž skončil ve vazbě. V minulosti byl za obdobnou trestnou činnost potrestán a nacházel se ještě v podmínce.

Domů
Sdílet
Diskuse