Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. dubna 2023 17:01
Čas čtení 0:25
Dominik Vetrák

Sleduj trailer na akční blockbusterový seriál Citadel. Priyanka Chopra a Richard Madden hrají špiony a milence

Sleduj trailer na akční blockbusterový seriál Citadel. Priyanka Chopra a Richard Madden hrají špiony a milence
Zdroj: Amazon Prime Video
FILMY A SERIÁLY AMAZON PRIME VIDEO NOVÉ SERIÁLY PROGRAM AMAZON PRIME
Uložit Uložené

Nový seriál odstartuje na Amazon Prime Video již koncem dubna. Sleduj akční trailer.

Richard Madden (Game of Thrones) a Priyanka Chopra (Baywatch) hrají v seriálu Citadel špiony a milence. Jsou jedněmi z nejlepších v rámci špionského světa, ale na jedné ze zakázek je někdo zradí a vymaže jim vzpomínky. Jejich agenturu Citadel zničí zločinci a oni začnou žít nové životy.

Doporučeno
Keanu Reeves: V začátcích mi říkali, abych si změnil jméno. Je prý „moc etnické“ Keanu Reeves: V začátcích mi říkali, abych si změnil jméno. Je prý „moc etnické“ 31. března 2023 18:34

Po osmi letech je osloví jejich bývalý kolega (Stanley Tucci z Transformers 5), který potřebuje jejich pomoc, aby zabránili zločincům ovládnout svět. Oba si vzpomenou na to, kým byli. Pokračují tak ve svém vášnivém vztahu a zároveň zachraňují svět.

Citadel bude akční blockbuster se spoustou výbuchů, rvaček, přestřelek a cestování po světě. Seriál vyjde na Amazon Prime Video již 28. dubna 2023.

Domů
Sdílet
Diskuse