Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
TASR
6. dubna 2023 10:33
Čas čtení 0:36

Italský expremiér Berlusconi je vážně nemocný, tvrdí zdroje

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Italský expremiér Berlusconi je vážně nemocný, tvrdí zdroje
Zdroj: TASR/AP

Bývalému čtyřnásobnému italskému premiérovi Silviu Berlusconimu diagnostikovali leukémii, uvedl ve čtvrtek zdroj obeznámený s touto záležitostí. Citovala ho tisková agentura Reuters, informuje TASR.

Zdroj potvrdil zprávu italského deníku Corriere della Sera, který s odvoláním na lidi z expremiérova okolí uvedl, že stav Berlusconiho je „stabilní“, ale ztěžuje ho zápal plic. Berlusconi byl hospitalizován ve středu na jednotce intenzivní péče na oddělení srdečně-cévních chorob v milánské nemocnici San Raffaele poté, co ho začaly trápit problémy s dýcháním.

29. března 2023 17:14 Čas čtení 1:01 Zvířata mají u neofašistů smůlu. Italská vláda chce zakázat uměle pěstované maso kvůli „potravinovému dědictví“ Zvířata mají u neofašistů smůlu. Italská vláda chce zakázat uměle pěstované maso kvůli „potravinovému dědictví“

Italská média informovala, že Berlusconiho v nemocnici navštívilo všech jeho pět dětí, bratr Paolo i partnerka Marta Fascina. Jeho osobní lékař Alberto Zangrillo by měl ve čtvrtek zveřejnit tiskovou zprávu, napsala agentura APA.

27. března 2023 19:59 Čas čtení 0:53 Video: Muž skočil z třípatrového domu „placáka“ do benátského kanálu a hledá ho policie. Je to idiot, konstatoval starosta Video: Muž skočil z třípatrového domu „placáka“ do benátského kanálu a hledá ho policie. Je to idiot, konstatoval starosta

Miliardáře a mediálního magnáta, který získal bohatství i díky komerční televizi, v posledních letech opakovaně postihovaly zdravotní potíže a teprve minulý týden ho propustili ze stejné nemocnice. Berlusconimu, který je také senátorem, po středeční hospitalizaci popřáli uzdravení představitelé všech italských politických stran i premiérka Giorgia Meloni. „Forza Silvio,“ napsala na Twitteru. „Silvio, Itálie na tebe čeká,“ uvedl lídr strany Liga a ministr dopravy Matteo Salvini.

Domů
Sdílet
Diskuse