Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je PR zpráva společnosti Fanta.
25. května 2023 12:00
Čas čtení 1:30
Sponzorovaný obsah

Máš dobré chuťové pohárky? Odhal novou příchuť Fanty a vyhraj zájezd za 75 tisíc korun

Máš dobré chuťové pohárky? Odhal novou příchuť Fanty a vyhraj zájezd za 75 tisíc korun
Zdroj: Fanta
ZAJÍMAVOSTI FANTA
Uložit Uložené

Nápovědy influencerů ti pomohou odkrýt sladké tajemství.

Možná si vzpomeneš, jak značka Fanta minulý rok zahalila představení nové příchutě tajemstvím. I letos se dočkáme zbrusu nové chuti, ale stejně jako vloni nikdo neví, jaká to bude. Odhalení záhady, která se skrývá v originálním fialovém obalu, nebude snadný úkol. Zvládne ho jen ten, kdo má vytříbené chuťové pohárky a posbírá všechny indicie, které se budou postupně odkrývat. A právě na něj čeká výhra v podobě zájezdu do exotiky a další hodnotné ceny.

Známé osobnosti ti poskytnou nápovědy

K odhalení správné příchutě nové Fanty tě bude navádět slavný cukrář a pekař Josef Maršálek, který se proslavil především jako porotce v soutěži Peče celá země. Díky mnohaletým zkušenostem z Česka i zahraničí se vyzná v nejrůznějších chutích, a tak je tím nejpovolanějším zdrojem nápověd.

Na cestě k rozluštění záhady ti pomohou i další známé tváře, které budou na svých sociálních sítích pod hashtagem #WhatTheFanta sdílet nápovědy. Nezapomeň sledovat třeba Not So Funny AnyGoGoManTV či MenTa. Tajemství nové příchutě Fanty, která je navíc v zero variantě, se ukrývá v detailech. Proto je důležité být po celou dobu ve střehu.

Fanta, whatthefanta
Zdroj: Fanta

Hraj o hodnotné ceny

Jestli stále váháš, zda se do této výzvy zapojit, určitě tě přesvědčí originální výhry v podobě exkluzivní kuchařky Kynuté od Josefa Maršálka nebo voucher na exotickou dovolenou v hodnotě 75 000 Kč, který je připraven hned pro dva výherce.

Pokud chceš pravdu ukrytou ve fialových lahvích a plechovkách odhalit, stačí se zapojit do soutěže, která probíhá od začátku května do konce června 2023. Fungovat bude na principu registrace kódu zpod víček lahví a plechovek do aplikace Coca-Cola. Každý, kdo zaregistruje svůj kód, se může zapojit do slosovací soutěže. A je opravdu o co hrát! Exkluzivní zájezd v této hodnotě bude jistě zážitkem na celý život a kniha Kynuté se zase může stát tvým gastronomickým průvodcem, díky kterému nejednou zazáříš.

stáhnout aplikaci coca-cola

První malá nápověda

Takovou miniaturní nápovědu od nás dostaneš už teď. Můžeme ti prozradit, že se nová tajná příchuť Fanty ponese ve velmi sladkém nádechu, a to i přesto, že je bez cukru. Jestli zatím marně tápeš, přizvi si na pomoc kámoše. Více hlav více ví a s partou přátel zjistíte, kdo z vás má chuťové pohárky nejbystřejší. Nezapomeň si k tomu stáhnout aplikaci Coca-Cola, ve které můžeš nejen soutěžit, ale také najít další indicie.

fanta, soutěž, whatthefanta
Zdroj: Fanta
Domů
Sdílet
Diskuse