Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
13. června 2023 15:52
Čas čtení 0:59
Anna Koucká

Režie jako od puberťáka, který poprvé objevil anonymní okno. GQ vyhlásil sexuální scénu v The Idol jako nejhorší v historii

Režie jako od puberťáka, který poprvé objevil anonymní okno. GQ vyhlásil sexuální scénu v The Idol jako nejhorší v historii
Zdroj: HBO Max/The Idol
FILMY A SERIÁLY HBO SERIÁLY SEX THE WEEKND
Uložit Uložené

Sexuální scény ve filmech jsou ošemetná záležitost. U některých si řekneš, že jsou hot, jiné v tobě nezanechají nic a některé vzbuzují jen cringe. A takové pocity mají diváci z milostné scény v druhém díle seriálu The Idol, tedy podle magazínu GQ.

Dlouho očekávaný seriálový počin filmaře Sama Levinsona, který stojí i za veleúspěšnou televizní sérií Euforie, se prezentuje jako šokující, provokativní sexy jízda. Britský magazín seriál vyhlásil jako už dlouho nic. Podle redakce se „podařilo“ natočit vůbec nejhorší sexuální scénu historie.  


„Jako vážně, měl vůbec někdo z lidí, kteří jsou do téhle show zapletení, někdy sex,“ ptá se v reakci na scénu magazín GQ. V sexuální scéně mezi Jocelyn (Lily-Rose Depp) a Tedrosem (Abel The Weeknd Tesfaye) totiž můžeš pozorovat, jak Jocelyn s uvázaným červeným šátkem kolem hlavy masturbuje na židli, zatímco Tedros stojí v oblečení za ní a vypráví jí oplzlé fantazie hodné čtrnáctiletého puberťáka, který se zrovna dozvěděl o anonymním prohlížeči. 

Doporučeno
„Lepší poslouchat sex než zpívající Slováky.“ Návštěvnictvo Rock for People si užívá sex ve stanech i na toitoikách (Anketa) „Lepší poslouchat sex než zpívající Slováky.“ Návštěvnictvo Rock for People si užívá sex ve stanech i na toitoikách (Anketa) 13. června 2023 15:00


„Chci tě chytit za prdel a dusit tě svým ptákem,“ říká Tedros s kamennou tváří, zatímco Jocelyn poslušně plní jeho rozkazy, svíjí se, vzdychá a dusí se vlastními prsty. Místo gradace ve žhavou sexuální scénu, která by se od této show dala očekávat, ale přijde střih a divák je odkázán jen na svou vlastní představivost. 


To ale není to, co seriál sliboval. Zatímco se Levinson dušoval, že The Idol bude „ta nejvíc radikální hranice televizního sexu“, dosavadní dvě epizody podle recenzí vypadají spíš tak, jako by je režíroval nadržený puberťák.

Konec epizody, kde spolu Jocelyn a Tedros leží v posteli, navíc tak trochu potvrzuje to, s čím byl Levinson konfrontován na filmovém festivalu v Cannes. A to sice s tím, že celé sexuální pojetí seriálu jen podporuje male gaze, tedy pohled na sexualitu pouze z mužského pohledu.

 

Domů
Sdílet
Diskuse