Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Tento článek je PR zpráva společnosti L'Oréal Paris.
11. července 2023 12:30
Čas čtení 1:04
Sponzorovaný obsah

Objevily se ti první šediny? Víme, jak je rychle a šetrně zakrýt

Objevily se ti první šediny? Víme, jak je rychle a šetrně zakrýt
Zdroj: Pexels/Karolina Grabowska, Nataliya Vaitkevich
MÓDA
Uložit Uložené

Nemáš čas na vyřizování termínu v kadeřnictví? V tom případě sáhni po dočasné barvě na vlasy, kterou můžeš aplikovat jednoduše a rychle z pohodlí domova.

Znáš to. Upravuješ se před zrcadlem, když si najednou najdeš své první šedivé vlasy. Případně ti přibyly další šediny, které jsou už opravdu otravné. Do kadeřnictví se ti moc nechce, ale přece jen bys je chtěla jednoduše zakrýt barvou? L'Oréal Paris proto přichází s novou semipermanentní barvou, která se snadno aplikuje a vydrží až 28 umytí.

L'Oréal Paris představuje nové pečující barvy na vlasy Casting Natural Gloss, které obsahují 90 % přírodního složení a kryjí tvé první šediny. Tyto barvy jsou zcela bez amoniaku, silikonu a přinášejí intenzivní výživu, a to díky závěrečné péči s medem, která zanechává vlasy saténově hebké na dotek. Barvy pečují o každý pramen a zanechávají vlasy silnější a s oslňujícím leskem. Navíc se nemusíš bát žádného závazku, jelikož barvy se postupně vymývají po dobu 28 umytí a jsou vhodné pro všechny textury vlasů. 

camilla cabello, loreal
Zdroj: L'Oréal

Casting Natural Gloss ocení zejména ti, kteří narazili na své první šediny a chtějí se jich rychle a jednoduše zbavit. Bez ohledu na to, zda máš vlasy barvené, melírované nebo přirozené, nové barvy ti ve 4 jednoduchých krocích zanechají vlasy zářivé, zdravé, a hlavně bez otravných šedin.

Vybraný odstín barvy stačí zamíchat, aplikovat, vmasírovat a poté nechat působit 20 minut. Následně opláchnout a nanést vyživující kondicionér. Novou zářivou barvu si tvé vlasy udrží až po dobu 8 týdnů. Barva se ti bude postupně vymývat do tvého původního přirozeného odstínu a díky tomu se vyhneš nepříjemným odrostům.

Vyzkoušej barvy Casting Natural Gloss

L'Oreal Casting Natural Gloss má širokou paletu 10 odstínů, a tak můžeš po kompletním vymytí vyzkoušet další barevné varianty. Vyber si tedy tu, která se k tobě bude hodit nejvíce.

Domů
Sdílet
Diskuse