Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
5. července 2023 v 12:00
Čas čtení 3:12
Tereza Patočková

Tip: Co dělat v Praze o svátcích zdarma nebo do 100 korun

Tip: Co dělat v Praze o svátcích zdarma nebo do 100 korun
Zdroj: Baden Baden Štvanice Facebook/Jan Hromádko
ZAJÍMAVOSTI PRAHA
Uložit Uložené

Zdarma nebo do stokoruny, s našimi tipy se v Praze o svátcích zabavíš, i když máš hluboko do kapsy.

Pokud na státní svátky v Praze nemáš program a po kapsách ani moc peněz, nemusíš se bát, že by ses nudil*a. Přinášíme ti tipy na skvělé akce, lahodné jídlo i osvěžující koupání, které si můžeš užít za stokorunu.

Prozkoumej město na kole, využij půjčovnu růžových kol a poznávej nejkrásnější zákoutí Prahy. Navštiv zdarma letní kina – v Praze najdeš spoustu kin, která promítají zdarma. Banger, Dobrý šéf nebo Párty Hárd, to všechno můžeš o svátcích vidět. Mimo to se ale můžeš taky vydat na piknik – kup si za stokorunu snacks a vyraz na Střelecký ostrov, Kampu nebo do Letenských sadů. 

Pokud ani to není to pravé, v Praze najdeš i místa, kde se do stokoruny vykoupeš. Na hostivařské přehradě nebo Vltavě s jógou. Večer pak můžeš svátky zakončit hudebními akcemi, kterých v Praze za dobrovolný příspěvek není vůbec málo, a ani hlad mít nebudeš, vybrali jsme pro tebe meníčka, kde se do stokoruny dosyta najíš. 

Koupání

Čti na další straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 1 z 6
Domů
Sdílet
Diskuse