Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Čteš článek:
Tip: Co dělat v Praze o svátcích zdarma nebo do 100 korun

Pokud bys rád*a o svátcích navštívil*a i nějakou kulturu nebo hudební koncert, ale nemáš na to, i tak se tu pro tebe něco najde. Na Letné na Stalinu pod kyvadlem se běžně koncertuje za dobrovolný příspěvek. Tentokrát tam bude ve čtvrtek akce SESH x Stalin Vol. 2, kde bude hrát betheplaya, mishka a feleepo. První den svátku, tedy ve středu, bude zas na lodi Altenburg v Holešovicích akce Chata. Na obě akce je dobrovolné vstupné.

Ve čtvrtek si potom můžeš ještě od 18:00 do 22:00 užít venku na zahrádce zdarma akci Sangría × ZMAR. Uvnitř je potom od 22:00 vstupné 200 korun. 

V ten stejný den můžeš od 19:00 navštívit Planetu Za, kde bude pravidelná akce Jedno ucho, tentokrát s Amelií Sibou & magazínem Druhá : směna. Jedno ucho je série hudebních večerů vyhrazených pro společný a soustředěný poslech hudby s diskuzí v Planetě Za. Amelie Siba je ve čtvrtek hostkou letní edice, na které se bude poslouchat její třetí studiová deska s názvem Gently Double A. K poslechu alba z nahrávky a následné reflexi Ameliiných písniček, textů a témat se přidá Eliška Koldová, autorka a redaktorka kritického feministického online magazínu Druhá : směna, který se v červencovém čísle navíc zabývá feministickou optikou traumatu.

Na kolo do 100 korun

Čti na další straněČti na předchozí straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 3 z 6
Domů
Sdílet
Diskuse