Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. července 2023 6:00
Čas čtení 4:49
Kamila Šebestová

Oslovil mě sugar daddy a slíbil mi 150 tisíc týdně. Nechtěl žádný sex, jen laskavá slova, tohle se z něj vyklubalo

SEXUALITA SEXUÁLNÍ OBTĚŽOVÁNÍ
Uložit Uložené

Více než týden jsme byli v kontaktu s mužem, který se tvářil jako sugar daddy. Rozvíjeli jsme s ním konverzaci, abychom zjistili, co je zač.

„Ahoj, krásko! Hledám sugar baby, o kterou se můžu postarat, přispívat jí 7000 dolarů týdně na její nájem a potřeby. Nemusíš posílat žádné nahé fotky,“ čtu si zprávu od profilu jeremy_lawrence__696. Z profilové fotky se na mě dívá nabouchaný šedesátník s šedými vousy a brýlemi s hrubým černým rámem.

Jeremy 696 je v pořadí asi šestý údajný „sugar daddy“, který mě kontaktoval v poslední době. Nejsem jediná. Téměř každý týden mi posílají kamarádky screenshoty s podobnými zprávami.

„Ahoj, zlatíčko. Hledám loajální, důvěryhodnou sugar babe, která mě obšťastní, když mi bude smutno. Nechci žádné nahé fotky, chci si s tebou jen psát,“ píše jedné z nich jistý Harrison.

„Ahoj, krásko! Jak se dnes máš? Musím přiznat, že máš krásný úsměv. Rád bych tě poznal víc a počkal, kam to celé bude směřovat. Hledám si sugar baby, kterou budu hýčkat 7000 dolary týdně,“ píše zase Francis.

instagram
Zdroj: Instagram

Co mají tito instagramoví „daddies“ společného? Nikdo z nich nevyžaduje nic sexuálního, jen lásku, komfort a péči. Je to prý jednoduché a dostaneš za to jen tak 7000 dolarů, tedy zhruba 150 000 korun. Rozhodli jsme se proto navázat kontakt a zjistit o tomto fenoménu víc.

Sugar dating je pojmenování vztahu „sugar daddyho“ a „sugar babe“. Obvykle jde o zajištěné starší muže, kteří si hledají mladé společnice. Slíbí jim finanční podporu za jejich společnost, která může (ale nemusí) mít i sexuální charakter.

„Neboj se, baby. Daddy se o tebe postará“

Náš sugar dating začíná 9. ledna. Rozhodnu se odpovědět Jeremymu 696 na zprávu a píšu mu, že mě jeho návrh zaujal. Ptám se ho, odkud je a jaké by byly podmínky našeho vztahu.

Doporučeno
Záleží na velikosti penisu? A můžu ovlivnit chuť spermatu a poševních šťáv? S Klárou Kloudovou odpovídáme na otázky ohledně sexu Záleží na velikosti penisu? A můžu ovlivnit chuť spermatu a poševních šťáv? S Klárou Kloudovou odpovídáme na otázky ohledně sexu 27. dubna 2024 9:00

Přijde mi dlouhá odpověď: „Upřímně, nic od tebe nechci. Žádné nahé fotky nebo sexting chci jen, abys mi dělala společnost a povzbudila mě, když budu smutný či v depresi. Máš tedy zájem?“ píše mi Jeremy.

sugar daddy, chat
Zdroj: Instagram

Dodává, že je z USA, ale momentálně žije ve Finsku. Snažím se rozvíjet náš rozhovor a ptám se, jak by to přesně fungovalo. Zda by si chtěl i volat a setkávat se. Opět zdůrazňuje, že ode mě nechce žádné nahé fotky, prý mám být jen loajální a věřit mu. Po pár dnech se mě ptá, jestli se můžeme přesunout na WhatsApp.

Vyzkoušej předplatné
za 129
a čti vše bez omezení
Přidej se k předplatitelům
nebo Odemkni článek přes SMS
Pošli SMS na 90211 s textem CLANEK 140669 a dočti tento článek.
Cena SMS za otevření článků je 89 Kč s DPH. Jak to funguje?
Dočti článek do konce za SMS v hodnotě 89 Kč. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti články bez omezení celý měsíc – předplatné jen za 36 Kč navíc v porovnaní s jedním článkem. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti bez omezení celý měsíc. Stačí poslat SMS (za 125 Kč). Jak to funguje?
POSLAT SMS

Co se dozvíš po odemčení?

  • Jaký byl můj týden se „sugar daddym“ Jeremym.
  • Proč nechtěl sugar daddy nahé fotky, jen laskavá slova.
  • Jaké zprávy mi každý den psal.
  • Proč na mě křičel a vulgárně mi nadával po telefonu.
  • Zda mi opravdu poslal 7000 dolarů.
  • Co za transakci peněz chtěl.
  • Proč je třeba dávat si na instagramové sugar daddies pozor.
Domů
Sdílet
Diskuse