Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
🎫 Vyhraj lístky na festivaly: Grape, Sziget, Pohoda, Lovestream a další letní festivaly
Čteš článek:
Zažít zombie apokalypsu je lepší než trpět v korporátu. V srpnu tě čeká film s Gal Gadot i nový seriál ze světa Star Wars


Zom100: Co chceš stihnout, než tě sejme zombie

Další premiéra se, doufejme, trefí do vkusu především fanouškům a fanynkám anime. Hraná adaptace velmi dobře hodnoceného seriálu (a ještě dříve komiksu) Zom100 – podobně jako jeho kreslený seriálový předchůdce – tvrdí, že je lepší prožít zombie apokalypsu než trpět v zaměstnání.

Doporučeno
KVÍZ: Wednesday, Stranger Things nebo Dahmer. Jak dobře znáš nejoblíbenější seriály Netflixu? KVÍZ: Wednesday, Stranger Things nebo Dahmer. Jak dobře znáš nejoblíbenější seriály Netflixu? 5. června 2024 11:00

Akirův život není zrovna obdivuhodný. Žije ve špinavém bytě, nevydělává příliš velké peníze a nedokáže se odhodlat pozvat dívku na rande. Právě zombie apokalypsa je impulzem k tomu, aby začal žít naplno. Nyní si Akira potřebuje odškrtnout celou stovku položek ze svého bucket listu, než si zombíci pochutnají na jeho mozku.

Premiéra: 3. srpna 
Kde si film pustit: Netflix
Délka filmu: 2 hodiny 8 minut
Režie: Yusuke Ishida 
Scénář: Tatsuro Mishima
Hrají: Eidži Akaso, Mai Širaiši, Šuntaró Janagi, Majo Kawasaki, Kazuki Kitamura, Akari Hajami, Jui Ičikawa, Miwako Kakei


(P)otrava

Zajímá tě, co se skutečně skrývá ve tvém jídle? Nový dokument (P)otrava (Poisoned: The Danger in Our Food) by ti mohl rozšířit obzory a donutit tě dávat si větší pozor na to, co skutečně konzumuješ.

Na každodenní realitě Spojených států amerických dokument ukazuje, co všechno se v potravinách vyskytuje a co také zabíjí tisíce Američanů a Američanek ročně. Samotní tvůrci film prezentují jako výzvu všemu schopnému úřednictvu, aby se postaralo o větší bezpečnost v jídle a zachránilo tak řadu nevinných životů. Režisérka Stephanie Soechtig se svými předešlými snímky uspěla například na festivalu v Sundance, Filadelfii nebo Vancouveru.

Premiéra: 3. srpna
Kde si film pustit: Netflix
Délka filmu: 1 hodina 23 minut
Režie: Stephanie Soechtig
Čti na další straněČti na předchozí straně
Článek končí na další straně
Strana 2 z 3
Domů
Sdílet
Diskuse