Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Čteš poslední stranu článku:
Zažít zombie apokalypsu je lepší než trpět v korporátu. V srpnu tě čeká film s Gal Gadot i nový seriál ze světa Star Wars


Painkiller

Poctivý dramatický seriál z drogového prostředí je často tím, co nás dokáže přikovat k obrazovce a přes všechno odmítání také donutit k bingnutí jedné nebo více sérií. Doufejme, že se něco podobného podaří i nové minisérii Painkiller, v níž budeme sledovat pachatele, oběti i vyšetřovatele příčin a dopadů americké „opiátové“ epidemie.

Doporučeno
PŘEHLED: Rod draka, The Boys nebo nová řada Medvěda. Co všechno tě čeká na streamu v červnu? PŘEHLED: Rod draka, The Boys nebo nová řada Medvěda. Co všechno tě čeká na streamu v červnu? 2. června 2024 v 15:00

Seriál má z většiny na starost Peter Berg, který se coby producent v minulosti podílel třeba na dokumentu Buzz. Jako režisér má za sebou úspěšné filmy jako Království, Hancock nebo Den patriotů. Coby scenárista pracoval i na populární Nemocnici Chicago Hope.

Premiéra: 10. srpna 
Kde si seriál pustit: Netflix
Délka seriálu: 6 hodin (délka epizody 1 hodina)
Vytvořili: Micah Fitzerman-Blue, Noah Harpster
Režie: Peter Berg
Hrají: Matthew Broderick, Uzo Aduba, West Duchovny, Dina Shihabi, Taylor Kitsch, Sam Anderson, Carolina Bartczak


Ahsoka

Milovníci a milovnice Star Wars by měli na závěr našich premiérových tipů obzvlášť zbystřit. Na Disney+ se totiž na konci srpna objeví nový seriál z prostředí Hvězdných válek, konkrétně spin-off Ahsoka o bývalé rytířce Jedi. Ta má po pádu Impéria za úkol zabránit novým hrozbám, které ke zranitelné galaxii směřují.

Po Mandalorianovi se o část produkce Ahsoky stará Jon Favreau, který významně přispěl k dnešní popularitě Pedra Pascala jako námezdního lovce odměn a je i jedním z důvodů, proč se na nový seriál těšíme i my.

Premiéra: 23. srpna
Kde si seriál pustit: Disney+
Délka seriálu: 6 hodin (délka epizody 1 hodina)
Vytvořili: Dave Filoni, Jon Favreau
Režie: Dave Filoni
Hrají: Rosario Dawson, Hayden Christensen, Mary Elizabeth Winstead, Ray Stevenson, Natasha Liu Bordizzo, Ivanna Sachno
Čti na předchozí straně
Dočetl jsi celý článek
Strana 3 z 3
Domů
Sdílet
Diskuse