Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Tento článek je PR zpráva společnosti Fixed Tag.
10. srpna 2023 v 13:50
Čas čtení 0:32
Sponzorovaný obsah

Konec hledání klíčů. Chytrý přívěsek najde vše, k čemu ho připneš a propojíš ho s Apple

Konec hledání klíčů. Chytrý přívěsek najde vše, k čemu ho připneš a propojíš ho s Apple
Zdroj: FIXED Tag
TECH FIXED TAG
Uložit Uložené

Ztrácíš kromě hlavy taky klíče, tašku nebo si prostě chceš být jistý, že najdeš svůj kufr? Pomůže ti s tím chytrý přívěsek stvořený přímo pro aplikaci Apple Find My, který hlídá, chrání a najde cokoliv, k čemu ho připneš.

Chceš mít peněženku, klíče i batoh vždy v bezpečí? Pomůže ti s tím Fixed Tag. Jednoduché řešení pro hlídání i hledání ztracených věcí. Nemusíš nic platit, tag vydrží až rok nabitý, a navíc funguje perfektně v Apple ekosystému.

Tag se může pochlubit certifikací přímo od Applu, proto spolehlivě funguje v aplikaci Najít vedle AirTagu a dalších Apple zařízení. Tag spáruješ a v aplikaci Najít vždy uvidíš jeho poslední známou polohu. Aplikace tě také upozorní, kdykoliv se vzdálíš z jeho dosahu. Tvoje soukromí je chráněno pomocí zašifrování, veškerá data o poloze tagu jsou anonymní. 

Nakupuj FIXED Tag

Díky karabině si tag připneš, kamkoli budeš potřebovat, a při hledání se ti ozve sám pomocí blikání LED diody i vyzvánění. Polohu tagu samozřejmě vždy uvidíš i v aplikaci Najít a díky odolné konstrukci a voděodolnosti ti bude dlouho sloužit. 

Už nikdy neztratíš kliče ani kufr.
Už nikdy neztratíš kliče ani kufr. Zdroj: FIXED Tag
Domů
Sdílet
Diskuse