Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Čteš poslední stranu článku:
Lizzo byla symbolem sebelásky a body positivity. Obvinění ze šikany a sexuálního obtěžování postavilo její slávu nad propast

Žaloba od bývalých tanečnic

Poslední dny plní Lizzo opět stránky lifestylových webů. Tentokrát to není díky nové písni ani albu. Její nedotknutelná image pozitivity se pro část jejích fanoušků ztratila. Zpěvačku totiž žalují tři bývalé doprovodné tanečnice, které s ní spolupracovaly až do začátku letošního roku. Tvrdí, že je sexuálně obtěžovala, a mluví také o bossingu. 

Žalobu potom podaly i na vedoucí jejího tanečního týmu Shirlene Quigley. „Lizzo začala vyzývat členy štábu, aby se střídavě dotýkali nahých účinkujících, sahali na dilda uvolněná z jejich vagín a jedli banány, které měly účinkující ve vagínách,“ píše se v žalobě. Žaloba také tvrdí, že Lizzo skupinu podrobovala „mučivým konkurzům“ a nutila své tanečníky zkoušet i 12 hodin denně. 

Doporučeno
Magazín Billboard zveřejnil seznam 50 nejlepších rapových kapel v USA vůbec Magazín Billboard zveřejnil seznam 50 nejlepších rapových kapel v USA vůbec 30. června 2023 8:11

Zpěvačka, která veřejně bojuje proti bodyshamingu, se ho navíc podle tanečnic měla sama dopouštět. Jednu z nich podle výpovědí vyhodila kvůli tomu, že přibrala na váze. Vedoucí tanečního týmu Shirlene Quigley se zase měla tanečnicím vysmívat za jejich sexuální život, ale zároveň s nimi probírala svoje sexuální fantazie a předváděla orální sex. Lizzo prý o chování trenérky věděla a zavírala před ním oči. Zpěvačka se několik dní po kauze proti všem obviněním ohradila a uvedla, že je vše smyšlené. V příspěvku na Instagramu uvedla, že se jedná o falešná obvinění.

„Posledních pár dní bylo strašně těžkých a z velké části zklamáním. Lidé kritizovali moji pracovní etiku a morálku, nerespektovali mě. Řešili moji postavu. Obvykle se rozhodnu nereagovat na falešná obvinění, ale tohle je tak neuvěřitelné, jak to ostatně i zní, a příliš pobuřující, než abych mlčela. Tyto senzacechtivé příběhy pocházejí od bývalých zaměstnankyň, které již veřejně přiznaly, že jim bylo řečeno, že jejich chování na turné bylo nevhodné a neprofesionální,“ uvedla k tomu zpěvačka. 

Bývalé tanečnice s vyjádřením Lizzo hrubě nesouhlasí a jsou odhodlané celou věc dokázat u soudu, jak také vzkázal jejich právní zástupce.

Čti na předchozí straně
Dočetl jsi celý článek
Strana 2 z 2
Domů
Sdílet
Diskuse