Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
13. srpna 2023 12:07
Čas čtení 0:50
Anna Koucká

The Weeknd: Už nebudu dělat žádné featy, pokud se Daft Punk zase nedají dohromady

The Weeknd: Už nebudu dělat žádné featy, pokud se Daft Punk zase nedají dohromady
Zdroj: Refresher/Dávid Marcin
HUDBA THE WEEKND
Uložit Uložené

Zpěvák The Weeknd oznámil, že pokud se nedá znovu dohromady francouzské hudební duo Daft Punk, nebude už s nikým dělat featy.

O tom, že The Weeknd už nechce pod stejným pseudonymem v hudbě pokračovat, se mluví už delší dobu. Sám zpěvák na své varšavské zastávce během tour After Hours Til Dawn ale potvrdil, že už nechce hostovat ani na písních dalších interpretů. Informuje o tom Pitchfork.


Před polským publikem zahrál novou píseň Another One of Me, kterou zatím nevydal, ale oznámil, že k tomu brzy dojde. „A chci taky říct, že je to poslední featuring s dalším interpretem, který vydávám,“ řekl. Později ale na sociálních sítích uvedl, že bude poslední jen v případě, že se znovu nedá dohromady právě duo Daft Punk. 

Doporučeno
The Weeknd v Praze ukázal, jak má vypadat perfektní popová show. Koho koncert nejspíš moc nepotěšil? The Weeknd v Praze ukázal, jak má vypadat perfektní popová show. Koho koncert nejspíš moc nepotěšil? 7. srpna 2023 15:00

Abel Makkonen Tesfaye, jak zní zpěvákovo rodné jméno, s francouzským duem Daft Punk, které tvořilo především elektronickou hudbu, spolupracoval na desce Starboy. Společně pak vystupovali i na předávání hudebních cen Grammy v roce 2017. 


Když v roce 2021 hudební dvojice oznámila poměrně dramatický konec, The Weeknd se k rozpadu veřejně vyjádřil. „Tihle kluci jsou jedním z důvodů, proč vůbec dělám hudbu,“ posteskl si The Weeknd. 


Kromě toho, že už The Weeknd nechce dávat featy, mluví také o tom, že by rád odešel do hudebního důchodu. Uvedl totiž, že už nadále nechce vystupovat pod svým pseudonymem. Jak ale jeho kariéra bude nadále vypadat a jaké má vlastně Tesfaye plány, se zatím neví.

Domů
Sdílet
Diskuse