Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. srpna 2023 v 17:00
Čas čtení 0:33
Radim Šlechta

GALERIE: Záchod v kuchyni za mega? Tohle peklo z realitní inzerce tě rozseká

GALERIE: Záchod v kuchyni za mega? Tohle peklo z realitní inzerce tě rozseká
Zdroj: Refresher/Lukáš Čelka
ZAJÍMAVOSTI BYDLENÍ
Uložit Uložené

Domov, sladký domov.

Najít v dnešní době bydlení není žádná legrace. Ceny nájmů stále rostou a dosáhnout na vlastní byt je především pro mladé lidi totální sci-fi. Krizi bydlení lze rozebírat skrz analýzy nebo rozhovory s odbornou veřejností. Představu si ale lze udělat i poměrně jednoduše. Stačí si otevřít libovolnou stránku s inzercemi a prostě se kochat.

Doporučeno
GALERIE: Sexy mrkev nebo socha z lidských zubů. Tyhle bizáry lidé skutečně prodávají na eBayi GALERIE: Sexy mrkev nebo socha z lidských zubů. Tyhle bizáry lidé skutečně prodávají na eBayi 12. srpna 2023 v 14:00

Je libo záchod hned vedle kuchyňské linky? Malinký byteček na okraji Brna v katastrofálním stavu za tři a půl míče? Nebo „nebyt“ s prosklenými dveřmi na úrovni chodníku? 

Kreativita realitních kanceláří je nekonečná a síla slova dokáže sklepní kóji proměnit v „kompaktní nebo útulný byteček s ideální vlhkostí vzduchu“ a z totální ruiny vytvořit „příležitost pro rekonstrukci podle vašeho přání“. Hlučné sousedství představuje bohatý noční život, tramvaje pod okny jsou zase známkou skvělé dopravní dostupnosti. Níže najdeš skutečné inzeráty těch nejbizarnějších nemovitostí za ještě bizarnější ceny. 

„Bytový dům byl postavený v cca 30. letech minulého století, je po rekonstrukci (oprava střechy, nová fasáda, částečná výměna oken). V domě je 40 bytových jednotek. Celkový stav bytu je velmi zanedbaný, jsou zde původní dřevěná dvojitá okna a dveře, chybí topidlo a kuchyňská linka,“ píše se v inzerátu. Vyvolávací cena brněnského rakovinotvorného bytečku je 2 240 000 korun. „Bytový dům byl postavený v cca 30. letech minulého století, je po rekonstrukci (oprava střechy, nová fasáda, částečná výměna oken). V domě je 40 bytových jednotek. Celkový stav bytu je velmi zanedbaný, jsou zde původní dřevěná dvojitá okna a dveře, chybí topidlo a kuchyňská linka,“ píše se v inzerátu. Vyvolávací cena brněnského rakovinotvorného bytečku je 2 240 000 korun. Domeček jako klícka? V Praze 5 téměř za deset milionů! Inzerce slibuje krásné výhledy, klídek, bezpečí čtvrti a skvělou dostupnost. Nekup to. „Stojí na kraji pozemku, zády k širokému poli na kopci s širokým výhledem do kraje na hranu říčních skal lemujících meandr Vltavy. Vyvýšená zahrada poskytuje soukromí a je ideálně orientována zpříma na jih k celodennímu světlu. Největším benefitem je lokalita a dostupnost,“ píše realitní kancelář. Jako bonus by se dalo vypíchnout, že dům aktuálně nehoří.Údajný byt 1+kk v Brně za více než 3,5 milionu korun? Prosklené vchodové dveře na úrovni chodníku? Po rozkliknutí inzerátu se dozvíš, že nejde o bytový prostor.
Zobrazit galerii
(10)
Domů
Sdílet
Diskuse