Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. srpna 2023 v 14:00
Čas čtení 0:33
Radim Šlechta

GALERIE: Sexy mrkev nebo socha z lidských zubů. Tyhle bizáry lidé skutečně prodávají na eBayi

GALERIE: Sexy mrkev nebo socha z lidských zubů. Tyhle bizáry lidé skutečně prodávají na eBayi
Zdroj: 20th Century Fox Television
ZAJÍMAVOSTI ZÁBAVA
Uložit Uložené

Je libo duše na součástky?

Chybí ti po dovolené peníze nebo tě nebaví brigády a hledáš, jak přijít k pár korunám navíc? Možná pro tebe máme dobré zprávy. Můžeš prohrabat skříně, staré šuplíky nebo třeba jenom binec pod gaučem a drobné se snad budou valit.

Doporučeno
KVÍZ: Sofistikovaný, žoviální, vágní. Znáš význam cizích slov? KVÍZ: Sofistikovaný, žoviální, vágní. Znáš význam cizích slov? 8. srpna 2023 v 8:30

Říká se, že každé zboží má svého kupce, a část lidí na eBayi si tohle pořekadlo vzala až moc k srdci. Někteří jen za pár centů, jiní za tisíce dolarů prodávají v podstatě všechno, co jim přijde pod ruku. V králičí noře se postupně zjevují bizarně tvarované kuřecí nugetky, sexy zelenina nebo slepené želé bonbony, ale i řada znepokojivých věcí od voodoo se skutečnými lidskými zuby až po lidskou duši za necelý dolar.

Níže najdeš galerii děsivých i bizarních inzercí výstředních položek, které lidé v digitální aukční síni prodávali. Až tedy příště najdeš chomáček prachu, který vypadá jako Ježíš, neváhej a hustluj!

Duše za 99 centů, podle autora inzerátu je vhodná „i na součástky“.„Dvě želé miminka, která se drží za ruce“, stojí tisíc liber.Mravkolev, kus za pět dolarů.Figurína zakrváceného těla v životní velikosti. Podle autora inzerátu ideální na helloweenskou výzdobu.
Zobrazit galerii
(12)
Domů
Sdílet
Diskuse