Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
25. srpna 2023 10:48
Čas čtení 0:53
Tereza Šnajdrová

Pardon, ale budeš brečet. Miley Cyrus vydala novou emotivní píseň Used To Be Young. Jak se ti líbí?

Pardon, ale budeš brečet. Miley Cyrus vydala novou emotivní píseň Used To Be Young. Jak se ti líbí?
Zdroj: Presley Ann/WireImage
HUDBA MILEY CYRUS ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Já nebrečím, ty brečíš! Novinka od americké zpěvačky tě chytí za srdíčko a připomene ti, že i ty jsi býval*a mladší.

Miley Cyrus se pravděpodobně rozhodla, že nás rozebere na ty nejmenší kousky a nechá nás vykoupat se v traumatech, která jsme v životě nasbírali. Jo, a nakonec nám řekne, že se ale můžeme těšit z budoucnosti. Začalo to rozchodovou Flowers, která nám i půl roku od vydání stále zní v hlavě, a pokračuje to emotivní Used To Be Young. Miley, proč nám to děláš?

Doporučeno
Miley Cyrus připomíná ženám jejich hodnotu. Písní Flowers (ne)přímo kritizuje svého bývalého manžela Miley Cyrus připomíná ženám jejich hodnotu. Písní Flowers (ne)přímo kritizuje svého bývalého manžela 19. ledna 2023 8:30

Populární americká zpěvačka Miley Cyrus vypustila do světa novou skladbu Used To be Young. „Všichni fanoušci se těší na novou skladbu. Tento text vznikl téměř před dvěma lety, v době, kdy jsem se cítila nepochopená,“ popsala novinku. „Teď nastal čas ji vydat. Jedná se o píseň, kterou bych mohla navždy zdokonalovat, která se bude psát dál každý den. To, že zůstává nedokončená, je součástí její krásy. Takový je totiž v tuto chvíli i můj život... nedokončený, a přesto dokončený,“ dodala zpěvačka.

Na Twitteru pak k novince sdílela dojemný vzkaz pro všechny svoje fanoušky a fanynky. „Tato píseň je o tom, jak jsme se cítili, kým jsme byli, jestli jsme to milovali, a o oslavování toho, kým se staneme. Jsem hrdá, když přemýšlím o své minulosti, a mám radost, když myslím na budoucnost. Jsem vděčná svým věrným fanouškům, díky kterým se plní moje sny. Jsem fakt vděčná za stabilitu vaší podpory. Tato píseň je pro vás. S láskou, Miley.“

Anketa:
Jak se ti tahle novinka líbí?
Je krásná, fakt dojemná.
Nechává mě chladnou.
Nelíbí se mi, je to nuda.
Je krásná, fakt dojemná.
84 %
Nechává mě chladnou.
11 %
Nelíbí se mi, je to nuda.
6 %
Domů
Sdílet
Diskuse