Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. ledna 2023 8:30
Čas čtení 2:06
Tereza Šnajdrová

Miley Cyrus připomíná ženám jejich hodnotu. Písní Flowers (ne)přímo kritizuje svého bývalého manžela

Miley Cyrus připomíná ženám jejich hodnotu. Písní Flowers (ne)přímo kritizuje svého bývalého manžela
Zdroj: Wikimedia Commons/Raphael Pour-Hashemi/volně k použití
HUDBA HUDBA MILEY CYRUS
Uložit Uložené

Miley Cyrus v nové písni Flowers nepřímo kritizuje svého bývalého manžela, herce Liama Hemswortha.

Miley Cyrus vydala 13. ledna novou píseň Flowers z připravovaného alba Endless Summer Vacation a veřejnost okamžitě pochopila, proč skladbu vydala právě na narozeniny svého bývalého manžela, herce Liama Hemswortha. Flowers totiž slouží jako nepřímá kritika jejich toxického vztahu a ženám připomíná jejich hodnotu.

Doporučeno
Z Miss Petty nechci dělat parodii. Drag queens jsou pro spoustu LGBTQ+ lidí hrdinkami, říká Miss Petty (Rozhovor) Z Miss Petty nechci dělat parodii. Drag queens jsou pro spoustu LGBTQ+ lidí hrdinkami, říká Miss Petty (Rozhovor) 17. ledna 2023 6:00

Píseň pro ex

Miley Cyrus vydala v pátek 13. ledna novou píseň Flowers z připravovaného alba Endless Summer Vacation. Mnozí si všimli, že ve stejný den slaví narozeniny její bývalý manžel, herec Liam Hemsworth, a nepřímou narážku právě na tento toxický vztah pak zpěvačka potvrdila i na svých sociálních sítích. „Dokážu se milovat lépe, než to dokážeš ty,“ napsala na Instagramu

Ve Flowers je pak schováno hned několik odkazů na bývalého manžela. Jedním z nich je třeba úryvek textu, ve kterém Miley Cyrus zpívá: „Byli jsme dobří, byli jsme zlatí. Něco jako sen, který se neprodává. Byli jsme v pohodě, dokud jsme nebyli. Vybudovali jsme domov a viděli jej shořet.“ Zpěvačka tímto textem pravděpodobně naráží na rok 2018, kdy při požáru shořel dům, ve kterém s Liamem bydlela. 

Můžu sama sobě koupit květiny. Milovat se lépe než ty

Další zajímavou linkou jsou řádky, které reagují na píseň When I Was Your Man od Bruna Marse. Hemsworth měl tuto píseň údajně Miley věnovat a manželé ji měli považovat za svoji „hymnu“. „Měl jsem ti koupit květiny a držet tě za ruku. Měl jsem ti dát všechen svůj čas, když jsem k tomu měl příležitost. Vzít tě na každou party, protože jsi chtěla pořád jen tančit,“ zpívá Bruno Mars. 

Doporučeno
V těchto evropských párty klubech potkáš Rihannu nebo Kendall Jenner. V 90. letech tu probíhaly hédonistické večírky V těchto evropských párty klubech potkáš Rihannu nebo Kendall Jenner. V 90. letech tu probíhaly hédonistické večírky 11. března 2024 16:00

Na tato slova pak Miley Cyrus reaguje: „Můžu sama sobě koupit květiny, napsat své jméno do písku, mluvit se sebou po celé hodiny, říkat věci, kterým nerozumíš. Můžu si zajít zatancovat a můžu si podržet vlastní ruku. Můžu se milovat lépe než ty.“

Ačkoli nikdy nebylo oficiálně potvrzeno, zda tuto píseň Liam Hemsworth zpěvačce opravdu věnoval, fanoušci mají jasno. 

Internet přikládá polínka do ohně

Miley Cyrus se vyzpívává ze zlomeného srdce a internet ani nerozmýšlí nad tím, na čí straně bude stát. Liam je ten špatný a je potřeba na to poukázat. Sociálními sítěmi se proto šíří i další spekulace o skladbě Flowers, o jejichž pravdivosti lze pochybovat.

Jednou z nich je ta, že videoklip k novince byl natáčen ve vile, v níž Liam Hemsworth podvedl Miley Cyrus se 14 ženami. S touto zprávou, která se začala internetem šířit rychlostí světla, přišel Pop Tingz. Jenže jak v minulosti sama zpěvačka uvedla, důvodem rozpadu manželství nebylo podvádění, a takové obvinění je tak při nejmenším diskutabilní. 

Virální se stala také informace, že oblek, který má zpěvačka v klipu na sobě, patří Liamu Hemsworthovi. Údajně jej měl na sobě na premiéře filmu Avengers: Endgame, kde Miley Cyrus okřikl, aby se „pro jednou chovala slušně“. Ať už se jedná o stejný oblek, nebo podobný, toto nemůže být náhoda. 

Nezapomínejme na to hlavní

Ať už byl oblek Liamův, nebo ne, nezapomínejme na to hlavní. Miley Cyrus napsala hymnu pro ženy, které nejsou spokojené ve svém vztahu, nevědí, kudy dál, a pomáhá jim odhodlat se k rozchodu či rozvodu.

Všem ženám vzkazuje, že muže nepotřebují, že si vystačí samy se sebou a že se mají odměnit za to, jaké jsou. Třeba koupí květiny nebo tancem. 

Domů
Sdílet
Diskuse