Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Tento článek je sponzorovaný obsah společnosti Růžový slon.
21. listopadu 2023 10:00
Čas čtení 3:18
Sponzorovaný obsah

7 sexuálních výzev na každý den v týdnu. Tohle ti pomůže zlepšit kvalitu sexu i vztahu

7 sexuálních výzev na každý den v týdnu. Tohle ti pomůže zlepšit kvalitu sexu i vztahu
Zdroj: Unsplash/We Vibe Toys
ZAJÍMAVOSTI SEX SEXUALITA SEXUÁLNÍ POMŮCKY
Uložit Uložené

Žhavé challenge rozpálí i tu největší ledovou královnu.

Sex není jen fyzický prožitek, ale také jedna z podmínek spokojenosti ve vztahu. Tvůrci studie, která se zabývala vlivem sexu na vztahy párů, zjistili, že spokojenost, kterou člověk cítí bezprostředně po sexuálním zážitku, přetrvává až 48 hodin. A nejedná se pouze o spokojenost fyzickou, ale také o pozitivní psychické naladění. Takže dobrá nálada a široký úsměv na tváři těsně po akci mají svoje vysvětlení.

Pokud máš pocit, že je tvůj sexuální život potřeba trochu okořenit, nebo jen rád*a zkoušíš v posteli nové věci, máme pro tebe 7 sexuálních výzev. Pomohou ti přinést do vztahu svěží vítr, navázat s partnerem*partnerkou intimnější spojení a v neposlední řadě také zvýšit sebevědomí, co se sexu týká. Máte na to akorát týden, takže nehrozí, že byste se po večerech nudili u TikToku. Ale pozor, dělejte samozřejmě jen to, co je vám příjemné.

Pondělí: Udělejte si vzájemně masáž

Začneme zlehka. Pěkně se po víkendu zrelaxujte a dopřejte si něžnou, vzájemnou masáž. Ta je totiž skvělou předehrou, která vždycky může nenápadně vyústit v něco víc. A také zvyšuje šanci na orgasmus.

Nemusíte mít masérský kurz, abyste si dokázali poskytnout blaho. Stačí masážní (nebo jiný) olej, svíčky a dobrá hudba. Zbytek už dokážete vycítit nebo se vždycky můžeš partnera*partnerky zeptat, jak by si masáž představoval*a. Snad jen malé doporučení – než začneš masírovat, promni si ruce, ať tvoje polovička nemá pocit, že na ni sáhla ledová královna.

masáž, pár, vztah
Zdroj: Pexels / Vlada Karpovich

Úterý: Vyzkoušejte sexuální pomůcky

Vibrátory, erekční kroužky, masturbátory nebo dildo. Druhý den v týdnu se ponese ve znamení experimentů s erotickými pomůckami. Jestli zatím nemáš s nákupem pomůcek zkušenosti, mrkni na e-shop Růžový slon, kde najdeš vše, co se týká sexu a spokojeného vztahu. Produkty si tam můžeš filtrovat podle účelu – například stimulace klitorisu, orální hrátky atd. Díky tomu se v sortimentu vyznají i ti, kteří se zatím ve světě erotických pomůcek příliš neorientují. Na webu najdeš také instruktážní videa, edukační články s odborníky a doporučení, jaké pomůcky použít.

Nemusíš se bát zapojit erotické pomůcky do sexu, všechny výrobky na webu jsou několikrát testované. Ideálně je s partnerem nakupujte společně, abyste oba souhlasili s jejich použitím. A navíc, už samotný nákup může být celkem žhavou záležitostí.

nakupuj na e-shopu růžový slon
erotické pomůcky, sex
Zdroj: Pexels / cottonbro studio

Středa: Masturbujte před sebou

Středeční výzva může znít na první pohled trochu děsivě. Masturbace je velmi intimní záležitost a spousta lidí se potýká s pocitem, že by na to měli být sami. Ale takový intenzivní zážitek dokáže prohloubit důvěru mezi partnery a posunout vztah na úplně novou úroveň. Začít můžete tak, že budete oba masturbovat schovaní pod dekou. Pomůže to zmírnit nervozitu z nové situace. A když se vám to zalíbí, deku odhodíte.

Čtvrtek: Zahrajte si erotickou hru

Tahle výzva bude nejen vzrušující, ale také zábavná. Díky erotickým hrám se o partnerovi či partnerce můžeš dozvědět něco nového. Existují karetní verze i stolní hry, kde budete postupovat figurkami po herním poli. Na začátku se možná budete hlavně smát, ale postupně začne přituhovat. A dohrát tohle utkání do konce může být opravdu těžká challenge.

Pátek: Umyjte si navzájem (nejen) záda

Společná sprcha nebo koupel je skvělým oživením, které nic nestojí a můžete si ho dopřát v podstatě kdykoliv. Je to snadné. Až půjde partner*ka do sprchy, dej mu*jí čas na hygienu, svlékni se a jdi se přidat. Jestli chcete vášnivou chvilku ve vodě posunout ještě dál, pusťte si k tomu hudbu. Na Spotify najdeš playlisty sestavené speciálně pro sex, které umí opravdu nažhavit.

Sobota: Ukažte svoje herecké nadání

Tzv. roleplay je erotická hra, kdy partneři během předehry a sexu hrají předem určené role. Mnozí si pod tím představí klasiku, jako je studentka a pan učitel nebo přísný policista, ale fantazii se meze nekladou. Můžete být čímkoliv, co si vysníte.

Hraní rolí pomáhá překonat ostýchání partnerů, případně odbourat vytvořené sexuální bloky. Důležité je definovat si, kdo bude zastávat jakou roli, a nejlépe si stanovit přesný scénář, ze kterého byste se měli snažit neuhýbat. Samozřejmě s výjimkou toho, kdy už se napětí zkrátka nedá vydržet a hraní půjde stranou.

Neděle: Zavažte si oči

A tady je scénář posledního dne. Jeden z vás zaváže tomu druhému oči a laská ho pomocí peříček a dalších pomůcek. Jestli nic takového nemáte, úplně v pohodě si vystačíte i bez nich. Role si pak můžete prohodit a ten, kdo měl zavázané oči, bude naopak poskytovat rozkoš tomu druhému. Pak máte v podstatě dvě možnosti. Buď skončíte těsně před vyvrcholením a zakončíte výzvu stykem, nebo si vzájemně dopřejete uspokojení jen pomocí pettingu či orálního sexu.

Opět platí, že záleží jen na tom, jaké máte s partnerem*partnerkou představy a přání a do jaké míry jste ochotni si je splnit. Nebojte se zkoušet nové věci a dostat se tak dál nejen v sexu, ale také ve vztahu. Další rady a tipy, jak na to, najdeš na webovkách Růžový slon, kde si rovnou vybereš nejrůznější sexuální pomůcky, erotické prádlo a mnoho dalšího.

Ve výzvách lze samozřejmě pokračovat dál i po týdnu, klidně měsíc nebo celý rok. Vyzkoušet můžete prakticky cokoliv, co je vám oběma příjemné a na čem se domluvíte.

vzťah, muž a žena v posteli, sex, láska
Zdroj: Pexels/cottonbro/volně k použití
Domů
Sdílet
Diskuse