Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Čteš článek:
Móda Refresher: Češky a Slovenky vytáhly sexy i elegantní outfity, kterými tě posadí na zadek
Tereza Haščáková
Zdroj: Instagram/@ttapple

Tereza Haščáková    @ttapple 

Tereza Haščáková patří mezi naše oblíbené ženy na Instagramu, a to z jednoduchých důvodů – je originální a na nic si nehraje. Přesvědčila nás o tom i v srpnu, kdy do ulic Sydney vyběhla ve fresh městské kombinaci s puncem vintage, kterou se můžeš inspirovat i v září.

Nejvýraznějším prvkem celého outfitu je vintage kabelka od módního domu Fendi, kterou Tereza doplnila o sako z konceptu obchodu Source Unknown, baggy kalhoty v béžové barvě a masivní černé boty. Zajímavou tečkou jsou bílé sluneční brýle ve sportovních tvarech.

Karolína Chomisteková
Zdroj: Instagram/@karolinachomistek

Karolína Chomisteková    @karolinachomistek

Karolína Chomisteková patří k nejúspěšnějším vítězkám soutěže Miss Slovensko za posledních deset let a zároveň mezi nejstylovější ženy. V srpnu nás o tom přesvědčila v několika dovolenkových outfitech z pobřeží Mykonu, ale i tímto sexy lookem, ve kterém vyšla do ulic Bratislavy.

V obtažených černých minišatech s asymetrickými výřezy a průhlednými panely včetně výstřihu vypadala božsky, přičemž jako dominantní doplněk zvolila stříbrný náramek. V jednoduchosti je krása a my nemáme žádné připomínky.

Čti na další straněČti na předchozí straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 2 z 5
Domů
Sdílet
Diskuse