Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. září 2023 12:51
Čas čtení 1:16
Ondřej Jarůšek

Jake Paul nabídl legendě UFC 10 milionů dolarů za MMA zápas. Diaz odmítl a poslal mu drsný vzkaz

Jake Paul nabídl legendě UFC 10 milionů dolarů za MMA zápas. Diaz odmítl a poslal mu drsný vzkaz
Zdroj: Getty Images/Al Bello
SPORT BOJOVÉ SPORTY JAKE PAUL MMA UFC
Uložit Uložené

MMA zápas mezi Jakem Paulem a Natem Diazem, který mnozí vyhlíží, naráží na zádrhel. Slavný zápasník prý nabídku od youtubera odmítl. Místo toho si bojovníci vyměnili několik ostrých slov.

Youtuber a boxer Jake Paul uvedl, že slavnému zápasníkovi Nateu Diazovi nabídl 10 milionů za zápas v kleci. Legenda UFC však tuto nabídku odmítla. Paul proto svého rivala obvinil, že před ním utíká. „Není to takovej tvrďák, jak o něm všichni říkali. (...) Kdybych ho porazil v MMA, tak bych mu vzal jeho status legendy. Možná to nechce riskovat ani za deset milionů dolarů,“ prohlásil. Informoval o tom server MMA Fihgting

Doporučeno
Nelítostná bitva o titul je tady! Oktagon bude mít novou šampionku, velkolepý turnaj je za dveřmi Nelítostná bitva o titul je tady! Oktagon bude mít novou šampionku, velkolepý turnaj je za dveřmi 11. září 2023 17:31

„Se*u na tebe,“ vrací úder legenda

Jak je známo, Diaz se stejně jako Paul nezdráhá pro ostré slovo zajít daleko, a tak na sebe reakce nenechala dlouho čekat. Nebude prý bojovat v PFL, se kterou Jake Paul už dříve oznámil spolupráci, ale jedině na půdě vlastní organizace.

„Tady máš MMA zápas, d*vko, jsi slabej. Boxovat nebo zápasit v MMA můžeme pod Real Fight Incorporated, žádný problém. Na PFL se*u a se*u i na tebe,“ napsal na sociálních sítích, kam přidal fotku ze vzájemného zápasu v boxu, na jehož konci začal youtubera škrtit.

diaz paul
Zdroj: Sam Hodde/Getty Images

Spekulace o vzájemném zápase v MMA mezi oběma borci zesílily po nedávné bitvě v boxu, ve které Paul zvítězil. Odveta by dávala smysl i z pohledu čísel, protože na jejich zápas v boxu se údajně prodalo více než 500 tisíc PPV (placený živý přenos) a Paulův debut v MMA by byl možná ještě více sledovaný. Jak se ale zdá, fanoušci a fanynky se jejich druhého duelu možná nedočkají.

V tuto chvíli tak Paul dle svých slov neví, proti komu se postaví příště. Myšlenku na přesun z boxu do MMA ale z hlavy nepouští a stále je to něco, co do budoucna plánuje.

Doporučeno
Dětství mezi pouličními gangy, chudoba a násilí. Nate a Nick Diazovi se i přes těžký život stali legendami UFC Dětství mezi pouličními gangy, chudoba a násilí. Nate a Nick Diazovi se i přes těžký život stali legendami UFC 6. května 2022 11:30

O životě a kariéře Jakea Paula jsme ti v minulosti přinesli obsáhlý článek, ve kterém se dozvíš, jak se vypracoval na internetovou hvězdu a jak se z něj stal profesionální boxer. Stejně tak jsme ti přinesli detailní článek o Nateu Diazovi a jeho bratru Nickovi, kteří dobyli svět MMA a stali se legendami UFC.

Domů
Sdílet
Diskuse