Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Obsah vznikl ve spolupráci se společností Footshop. Článek byl vytvořen redaktorem, ale jedná se o specifickou formu partnerství.
25. září 2023 18:00
Čas čtení 5:09
Richard Balog

Oblečení od Y-3, Nike či Herona Prestona, doplňky Diesel i tenisky od Rihanny. Toto jsou top módní novinky, které si můžeš koupit

Oblečení od Y-3, Nike či Herona Prestona, doplňky Diesel i tenisky od Rihanny. Toto jsou top módní novinky, které si můžeš koupit
MÓDA FOOTSHOP MÓDA
Uložit Uložené

V portfoliu online obchodu Footshop najdeš nejstylovější produkty na trhu.

Podzim je naše oblíbené roční období, a to z prostého důvodu –⁠ konečně můžeme po horkých měsících naplno ukázat své šatníky. Už jsme si ukázali 5 sezónních trendů, které bys neměl*a přehlédnout, a dnes se podíváme na top módní novinky v nabídce online obchodu Footshop.

Ze širokého produktového portfolia jsme vybrali to nejlepší pro muže i ženy včetně oblečení od značek Y-3, MISBHV, Nike či Rick Owens, fresh doplňků Diesel i tenisek, které navrhla Rihanna pro Pumu.

Najdi si své favority na podzimní sezónu a zajisti si nový drip do svého šatníku.

V den publikování článku byla v online obchodě Footshop akce do výše 30 % na vybrané produkty. Ceny jsou uvedeny před slevou.
prohlédni si celou nabídku v online obchodě Footshop
Doporučeno
Přivítej podzim v novém páru tenisek. V kurzu je zejména vintage, ale také futuristické linie Přivítej podzim v novém páru tenisek. V kurzu je zejména vintage, ale také futuristické linie 13. září 2023 19:00

Oblečení

MISBHV
Zdroj: Footshop

MISBHV Monogram Tights    1 679 Kč

Na úvod jsme vybrali výhradně ženskou záležitost v podobě klasických černých punčoch s monogramem oblíbené streetwearové značky MISBHV, které využiješ během podzimu na vícero způsobů.

Adidas Originals, KSENIASCHNAIDER
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Denim Pants x KSENIASCHNAIDER    2 499 Kč

Pro ženy jsou určeny také černé džíny ve zvonovém střihu, které jsou dílem ukrajinské návrhářky Ksenie Schnaider pro Adidas Originals. Minimalistický model má z vnějších stran ikonické tři proužky, kterých si na první pohled ani nevšimneš. Díky slevě ve výši 10 procent je cena 2 250 korun.

Nike
Zdroj: Footshop

Nike Solo Swoosh Fleece Hoodie    2 399 Kč

Kvalitní mikina patří mezi must have kousky v každém šatníku, a to bez ohledu na věk či pohlaví. V seznamu najdeš několik tipů na fresh provedení včetně tohoto tmavě zeleného modelu s vyšitým logem Nike na hrudi. Cena je 2 399 korun.

Nike
Zdroj: Footshop

Nike Solo Swoosh Fleece Full-Zip Hoodie    2 699 Kč

Pokud preferuješ mikiny se zapínáním na zip, zkontroluj univerzální bavlněný model s vyšitým logem Nike v šedé barvě za 2 699 korun. K dispozici je také černá varianta za stejnou cenu.

Adidas Originals, KSENIASCHNAIDER
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Denim Jacket x KSENIASCHNAIDER    2 999 Kč

Pokud si pořídíš černé zvonové džíny ze spolupráce Adidas Originals x KSENIASCHNAIDER, krok vedle neuděláš ani denimovou bundou ze stejné kolekce s vyšisovaným vintage vzhledem.

Carhartt WIP
Zdroj: Footshop

Carhartt WIP Vista Sweat Hoodie    3 899 Kč

V nabídce online obchodu Footshop najdeš celou paletu produktů s logem streetwearové ikony Carhartt WIP, z nichž jsme vybrali tuto tlustou bavlněnou mikinu s vyšitým logem značky v šedé barvě.

Nike
Zdroj: Footshop

Nike Reimagined Tech Fleece Jacket    4 999 Kč

Plný počet bodů udělujeme i této košilové bundě z technických tkanin v univerzálním černém provedení, kterou sladíš na desítky způsobů a stále budeš vypadat fresh. Cena tohoto nadčasového modelu z dílen Nike je 4 999 korun.

Y-3
Zdroj: Footshop

Y-3 Long Sleeve Rugby Shirt 5 999 Kč

Jódži Jamamoto je návrhářskou legendu a i ve věku 80 let posouvá hranice avantgardní módy. V rámci nové kolekce Y-3 představil kromě řady nádherných siluet také tuto atraktivní rugby košili s kontrastním logem své vlastní linie pod hlavičkou společnosti Adidas.

MISBHV
Zdroj: Footshop

MISBHV Knit Quarter-Zip Sweater    6 299 Kč

Z nové sezónní kolekce MISBHV vybíráme také tento černý pletený svetr se zapínáním na zip a s kontrastním logem na hrudi. Můžeš se spolehnout na to, že půjde o tvůj oblíbený kousek během přechodného období.

Y-3
Zdroj: Footshop

Y-3 Track Jacket    7 999 Kč

Mírně nadrozměrná sportovní bunda se třemi proužky na rukávech z dílen Y-3 si získala naše srdce. Co říkáš ty? Cena je 7 999 korun včetně doručení.

MISBHV
Zdroj: Footshop

MISBHV Triple M Hoodie    7 469 Kč

Prémiové produkty jsou pevnou součástí nabídky v online obchodě Footshop. Pokud máš k dispozici 7 469 korun a hledáš oversized mikinu s originálním grafickým motivem, model od polské streetwearové značky MISBHV je trefou přímo do černého.

AMBUSH®
Zdroj: Footshop

AMBUSH® Waist Detail Denim Pants    11 299 Kč

Milujeme kvalitní denim a produkty s logem AMBUSH® splňují nejpřísnější kritéria. Doplň svůj šatník o světle modré džíny v širokém střihu. Nic lepšího na trhu nenajdeš.

Heron Preston
Zdroj: Footshop

Heron Preston Knit Crewneck    12 299 Kč

K podzimu neodmyslitelně patří i pletené svetry a v modelu zpod rukou návrháře Herona Prestona budeš vyčnívat kdekoli na světě. Tento luxusní kousek s příměsí alpaca vlny je v nabídce také v černobílé barevné verzi.

MISBHV
Zdroj: Footshop

MISBHV Nylon Embossed Anorak Jacket    13 299 Kč

S černou nepromokavou bundou z nylonu s monogramem značky MISBHV zvládneš sychravý podzim levou zadní. Cena je sice vyšší, ale odpovídá kvalitě.

Rick Owens
Zdroj: Footshop

Rick Owens Pusher Pants   20 799 Kč

Pokud čteš naše články o módě pravidelně, jistě dobře víš, že Rick Owens patří mezi naše oblíbené návrháře. O to víc nás těší široká paleta produktů v online obchodu Footshop včetně těchto teplákových kalhot v širokém střihu s detailním prošíváním z boků. 

Obuv

Puma Avanti VL, FENTY
Zdroj: Footshop

Puma Avanti VL x FENTY    4 299 Kč

Netušíme jak, ale Rihanna stihla vedle péče o prvorozeného syna a těhotenství i spolupráci se značkou Puma pod hlavičkou vlastní společnosti FENTY. Výsledkem jsou vintage fotbalové sálovky, respektive tenisky s prošívaným koženým tělem v minimalistickém černobílém schématu se zlatými prvky. V prodeji je také metalická stříbrná verze za stejnou cenu.

New Balance 1906
Zdroj: Footshop

New Balance 1906    3 899 Kč

Ikonické tenisky New Balance 1906 přinášejí svěží styl a maximální pohodlí. Podrážka N-ergy tlumí nárazy a je vybavena systémem Stability Web pro podporu klenby, zatímco mezipodešev ABZORB a odpružení paty ABZORB SBS poskytují stabilitu. Černé provedení s kontrastními bílými liniemi na síťovinovém svršku s odolnými technickými překrytími vypadá božsky. Cena je 3 899 korun.

Asics Gel-Kayano Legacy
Zdroj: Footshop

Asics Gel-Kayano Legacy    4 499 Kč

Minimálně stejně v kurzu jsou i modely běžeckých tenisek Asics. Tentokrát bychom tě chtěli upozornit na modelovou řadu Gel-Kayano, kterou vedení společnosti od roku 1993 upravilo a několikrát vylepšilo, a novinka s přívlastkem Legacy je ódou na maximálně komfortní obuv díky patentovaným tlumicím technologiím i měkké vložce. Metalické tóny vypadají na této siluetě opravdu skvěle. Co říkáš?

Asics Gel-Kayano 14, GmbH
Zdroj: Footshop

Asics Gel-Kayano 14 x GmbH    4 659 Kč

Tenisky Asics Gel-Kayano 14 debutovaly na pultech obchodů v roce 2008 a ihned získaly ocenění za obuv roku podle běžeckého magazínu Runner's World. Za jejich vzhledem stojí návrhář Hidenori Jamašita, který je původně koncipoval jako běžecké tenisky, ale díky současným trendům budou skvělou každodenní obuví. Vyzkoušej si jedno z barevných provedení od oděvní společnosti GmbH. Za pozornost stojí i zelená verze s metalickými zlatými prvky.

Rick Owens Denim Vintage
Zdroj: Footshop

Rick Owens Denim Vintage    11 299 Kč

Pokud hledáš další řešení pro svoji sbírku tenisek, nízký model s logem Rick Owens je netradiční volbou. Obuv je vyrobena v Itálii z denimu s jemnou strukturou a stojí na charakteristické vroubkované podrážce z bílé pryže. Doplň ji kalhotami nebo tepláky zpod rukou amerického návrháře. Cena 11 299 korun je přímo úměrná kvalitě použitých materiálů a zpracování. 

Doplňky

Heliot Emil
Zdroj: Footshop

Heliot Emil Aether Sunglasses    4 859 Kč

Metalické odlesky jsou v kurzu již několik sezón a vše nasvědčuje tomu, že jinak tomu nebude ani tento podzim, respektive zimu. Pokud potřebuješ nové sluneční brýle, podívej se na model s ostrými liniemi a stříbrným rámem od značky Heliot Emil za férovou cenu 4 859 korun.

Y-3
Zdroj: Footshop

Y-3 Classic Tote Bag    5 199 Kč

Černá unisex taška s vyšitým logem Y-3 je skvělou volbou do školy nebo práce, ale také na prodloužený víkend, jelikož má objem 37 litrů.

Y-3
Zdroj: Footshop

Y-3 Quilted Scarf    6 499 Kč

Nová sezónní kolekce od společnosti Y-3 je plná skvělých designů včetně doplňků. Důkazem je prošívaná šála v černé barvě s tonálním nápisem za 6 499 korun.

Diesel
Zdroj: Footshop

Diesel 1DR-XS-S Bag    7 899 Kč

Vedení společnosti Footshop udělalo skvělý krok, když do svého produktového portfolia přidalo novinky značky Diesel včetně trendových doplňků. Kabelka Diesel 1DR-XS-S pochází z runway kolekce pro sezónu podzim/zima 2022 a je zmenšenou verzí kabelky Diesel 1DR. Fresh doplněk má tvar půlměsíce a je vyroben z lesklé zrcadlové kůže s oválným kováním ve tvaru písmene D. 

Diesel
Zdroj: Footshop

Diesel 1DR Bag    12 999 Kč

Oblíbená kabelka celebrit včetně Kylie Jenner patří mezi nejvíce fresh módní doplňky v nabídce online obchodu Footshop. Model Diesel 1DR v černém provedení s lesklou povrchovou úpravou vypadá skvěle a stylově doplní každý tvůj outfit. Zda je cena 12 999 korun adekvátní, necháme na tvém posouzení.

prohlédni si celou nabídku v online obchodě Footshop
Doporučeno
Vybrali jsme 10 nejlepších párů černých tenisek, se kterými zvládneš sychravý podzim bez jakýchkoli problémů Vybrali jsme 10 nejlepších párů černých tenisek, se kterými zvládneš sychravý podzim bez jakýchkoli problémů 19. září 2023 9:30
Domů
Sdílet
Diskuse