Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Obsah vznikl ve spolupráci se společností Queens. Článek byl vytvořen redaktorem, ale jedná se o specifickou formu partnerství.
19. září 2023 9:30
Čas čtení 3:57
Richard Balog

Vybrali jsme 10 nejlepších párů černých tenisek, se kterými zvládneš sychravý podzim bez jakýchkoli problémů

Vybrali jsme 10 nejlepších párů černých tenisek, se kterými zvládneš sychravý podzim bez jakýchkoli problémů
MÓDA TENISKY
Uložit Uložené

Prohlédni si sezonní novinky od značek Adidas, New Balance, Nike a Puma. Doma je můžeš mít do 24 hodin od objednání.

V módní sekci pravidelně představujeme výběr těch nejzajímavějších, cenově nejdostupnějších či nejvíce fresh sneakers, se kterými upoutáš pozornost na každém kroku.

Tentokrát jsme věnovali pozornost černým teniskám, které jsou velkou a oblíbenou klasikou. Množství lidí je dokonce preferuje více než bílá provedení, a to z důvodu, že se méně špiní, a tím pádem vyžadují méně péče. Toto je top 10 párů černých tenisek.

Při hledání jsme zohledňovali nejen samotný vzhled tenisek, ale také to, aby udržely tvé nohy v suchu. Prohlédni si sezonní novinky z dílen Adidas, New Balance, Nike a Puma. Vyber si správně.

V den publikování článku byla v online obchodě Queens akce do výše 30 % na vybrané produkty. Ceny jsou uvedeny před slevou.
Prohlédni si celou nabídku tenisek, oblečení a obuvi v online obchodě Queens
Doporučeno
Přivítej podzim v novém páru tenisek. V kurzu je zejména vintage, ale také futuristické linie Přivítej podzim v novém páru tenisek. V kurzu je zejména vintage, ale také futuristické linie 13. září 2023 19:00
New Balance 530
Zdroj: Queens

New Balance 530    2 959 Kč

Pokud hledáš tenisky, které ti umožní vyčnívat z davu a dodají tvým outfitům jedinečný charakter, model New Balance 530 je ideální volbou. Jedná se o výraznou siluetu, která je kombinací retro běžeckého stylu s moderním sportovním designem a technologiemi, jež jsou zárukou maximálního pohodlí při chůzi.

Tenisky New Balance 530 původně vyšly v devadesátých letech a vedení společnosti je vrátilo na pulty obchodů v odlehčené verzi ze syntetických materiálů, s technologií ENCAP na odpružení a s odolnou gumovou podrážkou. Dodej svému kroku šmrnc za skvělou cenu.

Adidas Originals Samba OG
Zdroj: Queens

Adidas Originals Samba OG    2 999 Kč

Největší legenda v produktovém portfoliu Adidas Originals je velkým trendem a jinak tomu nebude ani tento podzim.

Vedení společnosti se sídlem ve městě Herzogenaurach v Německu představuje jedno skvělé provedení modelové řady Adidas Originals Samba za druhým. Mezi nejčerstvějšími novinkami jsme našli několik atraktivních kusů včetně OG siluety v nadčasovém černobílém schématu se zlatými fóliovými detaily. Klasickou kůži doplňuje ikonická semišová špička a odolná gumová podrážka.

Oblíbenou obuv celebrit koupíš za 2 999 korun včetně doručení v online obchodě Queens.

Adidas Response CL
Zdroj: Queens

Adidas Response CL    2 999 Kč

Bad Bunny, Pusha T či Rita Ora. To je jen krátký seznam celebrit, které jsme viděli v teniskách Adidas Response CL.

V nabídce online obchodu Queens nechybí ani černo-šedá verze se svrškem z kombinace semiše, textilie a syntetických tkanin. Tenisky Adidas Response CL jsou inspirovány outdoorovým i běžeckým stylem, jsou nabité funkčními technologiemi a udrží tě v pohodlí při každé příležitosti. Cena je 2 999 korun.

Nike Air Force 1 '07 Fresh
Zdroj: Queens

Nike Air Force 1 '07 Fresh    3 499 Kč

Model Nike Air Force 1 debutoval v roce 1982, přičemž byl první basketbalovou obuví Nike se vzduchovou bublinou v mezipodešvi. Tenisky způsobily revoluci ve hře a rychle si získaly popularitu po celém světě. V současnosti zůstávají věrné svým kořenům se stejným měkkým a pružným odpružením, které změnilo historii sportovní obuvi.

Legenda žije dál v podobě provedení Nike Air Force 1'07 Fresh – přináší nový styl toho, co znáš nejlépe, včetně odolného prošití jednotlivých panelů, čisté povrchové úpravy a spousty detailních prvků, díky kterým zazáříš.

Puma RS-X Efekt PRM
Zdroj: Queens

Puma RS-X Efekt PRM    3 499 Kč

Tenisky Puma RS-X jsou zpátky ve hře. Vedení společnosti vrátilo svoji future retro siluetu s progresivní estetikou a hranatými detaily doplněnou o nubuková a semišová překrytí zpět na pulty obchodů.

Návrháři Puma přepracovali model RS-X tak, aby překonával hranice. Tato silueta narušuje negativní prostor svými přehnanými designovými prvky a odolnými překrytími, a to vše na mezipodešvi s nejpohodlnější technologií RS. Černé schéma těmto teniskám náramně sluší a ve sbírce je můžeš mít za 3 499 korun.

Adidas Originals Oztral
Zdroj: Queens

Adidas Originals Oztral    3 599 Kč

Odvážné tenisky s obsahem recyklovaných materiálů. Přibližně takto bychom popsali modelovou řadu Adidas Originals Oztral, kterou najdeš v nabídce online obchodu Queens.

Koncem devadesátých let neznal styl hranice a neznají je ani tyto tenisky. Návrháři při jejich tvorbě čerpali inspiraci z rebelského postoje typického pro tuto éru a díky ostrým tvarům jsou připraveny odnést tě do budoucnosti. Díky kombinaci síťoviny, semiše, kůže a materiálu TPU dodají tvému ​​každodennímu stylu moderní energii, zatímco patentované tlumení Adiprene+ zajišťuje nefalšované pohodlí.

Puma Velophasis Technisch
Zdroj: Queens

Puma Velophasis Technisch    3 699 Kč

Představujeme ti model Puma Velophasis Technisch – tenisky, které jsou inspirovány dědictvím společnosti a berou si příklad z běžeckých siluet z počátku tisíciletí. S plynulými liniemi a směsí textur na síťovinovém svršku mají jedinečný progresivní vzhled, který skvěle doplní tvé outfity.

Z našeho pohledu se jedná o dokonalou ódu na módní trend Y2K. Pozdrav své nové oblíbené podzimní tenisky. Cena je 3 699 korun včetně doručení.

Adidas Originals Samba Decon
Zdroj: Queens

Adidas Originals Samba Decon    3 899 Kč

Kromě klasických Adidas Originals Samba OG jsme do seznamu přidali také siluetu s přívlastkem Decon, která si pohrává s dekonstruovanou estetikou, což jí ani trochu neubírá na jedinečném stylu.

Designéři zachytili v nadčasovém vzhledu bohatou historii tenisek, během které se z nohou fotbalistů dostaly až na přehlídková mola a staly se symbolem uvolněného stylu a sebevyjádření v ulicích velkoměst. Kultovní detaily v podobě trojice proužků a špičky ze semiše mluví samy za sebe a pomohou ti projevit se naplno, ať je zkombinuješ s čímkoli.

New Balance 1906
Zdroj: Queens

New Balance 1906    3 899 Kč

Všechny tenisky s logem společnosti New Balance jsou v kurzu a výjimkou není ani modelová řada s označením 1906, která si získala naše srdce.

Ikonické tenisky New Balance 1906 přinášejí svěží styl a maximální pohodlí. Podrážka N-ergy tlumí nárazy a je vybavena systémem Stability Web pro podporu klenby, zatímco mezipodešev ABZORB a odpružení paty ABZORB SBS poskytují stabilitu. Černé provedení s kontrastními bílými liniemi na síťovinovém svršku s odolnými technickými překrytími vypadá božsky.

New Balance 990v6
Zdroj: Queens

New Balance 990v6    6 799 Kč

I závěr seznamu patří obuvi z portfolia společnosti New Balance, a to konkrétně modelové řadě s označením 990v6, která může být tvoje za 6 799 korun.

Prémiová sportovní, respektive lifestylová obuv, kterou budeš milovat. Tenisky New Balance 990 jsou jedním z nejvytrvalejších stylů značky, přičemž na pultech se objevily v roce 1982 a od té doby jsou stále na vrcholu popularity. Verze s označením V6 je vyrobena z panelů ze síťoviny, kůže a semiše a je vybavena technologiemi FuelCell a ENCAP v mezipodešvi, díky čemuž boty poskytují odpružení a podporu. Černá těmto teniskám náramně sluší.

Prohlédni si celou nabídku tenisek, oblečení a obuvi v online obchodě Queens
Doporučeno
Vrať se zpátky do školy v nejstylovějších teniskách z celé třídy. Neodolali jsme novým kouskům od Asics, Adidas či Nike Vrať se zpátky do školy v nejstylovějších teniskách z celé třídy. Neodolali jsme novým kouskům od Asics, Adidas či Nike 30. srpna 2023 16:30
Domů
Sdílet
Diskuse