Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Obsah vznikl ve spolupráci se společností Queens. Článek byl vytvořený redaktorem, ale jedná se o specifickou formu partnerství.
30. srpna 2023 16:30
Čas čtení 3:53
Richard Balog

Vrať se zpátky do školy v nejstylovějších teniskách z celé třídy. Neodolali jsme novým kouskům od Asics, Adidas či Nike

Vrať se zpátky do školy v nejstylovějších teniskách z celé třídy. Neodolali jsme novým kouskům od Asics, Adidas či Nike
MÓDA MÓDA TENISKY
Uložit Uložené

Vybrali jsme 10 párů tenisek, ve kterých zazáříš i v deštivých dnech.

Aktualizuj svou sbírku tenisek před začátkem nového školního roku 2023/2024, který začne 4. září, o novinky od značek Adidas Originals, Asics, New Balance či Nike.

Ve spolupráci s online obchodem Queens jsme vybrali 10 nejlepších provedení, která využiješ nejen během letních dnů, ale také během sychravého podzimu. Pokud nemáš problém s experimentováním, krok vedle neuděláš žádnou volbou.

Hlavně buď sám*sama sebou a najdi si pár tenisek, ve kterých se budeš cítit stylově a pohodlně. Naším favoritem jsou zejména běžecké tenisky New Balance 530, které má v oblibě také Kendall Jenner, Nike V2K Run a Asics Gel-1130 v nadčasovém provedení.

V den publikování článku byla v online obchodě Queens akce do výše 30 % na vybrané produkty. Ceny tenisek jsou uvedeny před slevou.
Prohlédni si všechny novinky v online obchodě Queens
Doporučeno
Samby od Pharrella, nadupaný model Asics i Nike s rukopisem Billie Eilish. Toto jsou nejlepší teniskové novinky za poslední týdny Samby od Pharrella, nadupaný model Asics i Nike s rukopisem Billie Eilish. Toto jsou nejlepší teniskové novinky za poslední týdny 25. srpna 2023 17:00
Adidas Originals Stan Smith
Zdroj: Queens

Adidas Originals Stan Smith    2 899 Kč

Fresh letní verze jednoho z nejikoničtějších modelů tenisek v portfoliu společnosti Adidas Originals skvěle doplní každou sbírku, a to bez ohledu na věk či pohlaví.

Designéři v tomto případě použili klasickou tenisovou siluetu, kterou zahalili do svršku z hladké kůže v bílém provedení s perforací namísto proužků a kontrastním detailem v podobě denimového panelu na patě s logem Adidas Originals. Denim najdeš i na štítku. Tyto tenisky mohou být tvoje za 2 899 korun.

New Balance 530
Zdroj: Queens

New Balance 530    2 959 Kč

Pozornost všech spolužáků a učitelů si získáš i v modelu tenisek New Balance 530 v atraktivním světle růžovém barevném provedení, které dodalo obuvi příjemný vintage nádech.

Tyto sportovní krásky má ve sbírce spousta známých modelek včetně Kendall Jenner nebo Hailey Bieber a patří mezi nejžhavější tenisky posledních dvou letních sezon. Jedná se o retro běžeckou siluetu, kterou vedení bostonské společnosti představilo v devadesátých letech a dnes je v nabídce v odlehčené verzi ze semiše a syntetických materiálů.

Vyzbrojeny jsou technologií ABZORB, která zajišťuje dokonalé odpružení a měkký došlap. Za cenu 2 959 korun před slevou jde o skvělou koupi. 

Nike V2K Run
Zdroj: Queens

Nike V2K Run    2 999 Kč

Obuv, která tě přenese do budoucnosti. Model Nike V2K Run obnovuje vše, co máš rád*a na siluetě Vomero, přičemž vzhled vychází přímo z katalogu běžeckých tenisek ze začátku tohoto tisíciletí.

Obuj se do směsi nepřehlédnutelné stříbrné metalízy, originálních plastových detailů a masivní mezipodešve s vintage estetikou. Možná nejlepší novinka z dílen společnosti Nike v posledních sezonách. Jsou tenisky Nike V2K Run hodné ceny 2 999 před slevou?

Adidas Originals Nucombe
Zdroj: Queens

Adidas Originals Nucombe   2 999 Kč

Modelová řada, která není tak známá, jako například Stan Smith, Superstar nebo Samba, ale zaslouží si pozornost.

Tenisky Adidas Originals Nucombe jsou stylové a odolné zároveň. Díky těmto neokoukaným kráskám s měkkým koženým svrškem a ještě měkčí koženou podšívkou budou tvé nohy jako v bavlnce a gumová podrážka se postará o maximální pohodlí během chůze. Tenisky se skvěle hodí k ležérním i elegantním typům outfitů.

Za 2 999 korun jde o skvělý nákup, který si budeš užívat nejen během prvních měsíců školního roku.

Adidas Originals Ozweego OG
Zdroj: Queens

Adidas Originals Ozweego OG W    3 399 Kč

Tenisky inspirované zlatou érou běžeckých modelů v moderních barvách. S modelem Adidas Originals Ozweego OG budeš v davu nepřehlédnutelný*á.

Jedinečné svrchní vrstvy z hladké kůže a styl z konce devadesátých let ti umožní ukázat se s dávkou retro elegance. Jejich jedinečný vzhled dotváří kontrastní detaily a charakteristická gumová podrážka. Zkombinuj je s denimem nebo sportovními šortkami a získáš perfektní vzhled na každý nejen školní den.

New Balance 2002R
Zdroj: Queens

New Balance 2002R    3 659 Kč

Krok správným směrem uděláš i koupí známé modelové řady New Balance 2002R, kterou najdeš v nabídce online obchodu Queens v několika barevných i materiálových úpravách.

Prvotní prodeje tenisek New Balance 2002R nenasvědčovaly tomu, že jednoho dne budou fenoménem, ​​jenže jak sílil trend chunky obuvi, poptávka po siluetě byla stále větší. Cena je 3 659 korun před slevou. 

Asics Gel-1130, HAL Studios
Zdroj: Queens

Asics Gel-1130 x HAL Studios    3 799 Kč

Mezi nejvíce hot novinky v nabídce online obchodu Queens patří bez jakýchkoli pochybností tenisky Asics Gel-1130 x HAL Studios, které koupíš za 3 799 korun.

Známý australský obchod Highs And Lows znovu spojil síly se společností Asics, aby vytvořil jedinečnou verzi modelové řady Gel-1130, a výsledný produkt je pastvou pro oči každého milovníka běžeckých tenisek.

Designérský tým společnosti HAL Studios zaujal ke vzhledu tenisek přístup maximálního minimalismu a odstranil obvyklé vlastnosti a estetiku tradiční sportovní obuvi. Namísto toho se návrháři rozhodli zvýraznit retro futuristickou formu a tvar archivní běžecké siluety prostřednictvím použití nádherných textur a barevných tónů.

Asics Gel-NYC
Zdroj: Queens

Asics Gel-NYC    3 799 Kč

Upozornit bychom chtěli i na další pár tenisek s logem značky Asics, a to konkrétně na model Gel-NYC, který si tě získá díky univerzálnímu barevnému schématu a čistým sportovním tvarům jednotlivých vrstev.

Vzhled tenisek Asics Gel-NYC byl inspirován moderními běžeckými styly, přičemž vrchní konstrukce odkazuje na modelovou řadu Gel-NIMBUS 3 z roku 2000 a zároveň spojuje prvky ze siluety Gel-CUMULUS 16 a MC-PLUS V. Pohodlí pod nohama zajišťuje pokročilá patentovaná technologie Asics Gel®, která je zárukou kvality.

Adidas Originals Samba Decon
Zdroj: Queens

Adidas Originals Samba Decon    3 899 Kč

Tenisky Adidas Originals Samba Decon si pohrávají s dekonstruovanou estetikou, ale to jim ani trochu neubírá na stylu. V nadčasovém designu zachycují svou bohatou historii, během níž se z nohou fotbalistů dostaly až na přehlídková mola a staly se symbolem pohodovosti a sebevyjádření.

Jejich kultovní detaily v podobě tří proužků a semišové špičky mluví samy za sebe a pomohou ti naplno se projevit, ať už je zkombinuješ s čímkoli. Kromě černé verze je dostupné také černobílé provedení za stejnou cenu.

Nike Zoom Vomero 5 Premium
Zdroj: Queens

Nike Zoom Vomero 5 Premium W    3 999 Kč

Tenisky Nike Zoom Vomero 5 Premium vyzdvihují běžeckou obuv ze začátku tisíciletí do moderních výšin a jsou jistou výhrou nejen na běžeckém oválu, ale i v ulicích, ať už je zkombinuješ jakkoli.

Překonej všechny hranice a nástrahy města díky kombinaci funkční běžecké technologie a stylové siluety. Tenisky se vyznačují několika vrstvami zahalenými do černobílého schématu po vzoru tenisek Nike Dunk Low „Panda“, přičemž nabízejí svršek z textilie, semiše a syntetických tkanin.

Prohlédni si všechny novinky v online obchodě Queens
Doporučeno
Top 10 modelů bílých tenisek: Vyber si svého favorita z ikonických modelů a jako bonus ušetři stovky korun Top 10 modelů bílých tenisek: Vyber si svého favorita z ikonických modelů a jako bonus ušetři stovky korun 27. července 2023 10:00
Domů
Sdílet
Diskuse