Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Obsah vznikl ve spolupráci se společností Footshop. Článek byl vytvořen redaktorem, ale jedná o specifickou formu partnerství.
25. srpna 2023 17:00
Čas čtení 3:55
Richard Balog

Samby od Pharrella, nadupaný model Asics i Nike s rukopisem Billie Eilish. Toto jsou nejlepší teniskové novinky za poslední týdny

Samby od Pharrella, nadupaný model Asics i Nike s rukopisem Billie Eilish. Toto jsou nejlepší teniskové novinky za poslední týdny
MÓDA FOOTSHOP TENISKY
Uložit Uložené

V nabídce online obchodu Footshop najdeš vše, co potřebuješ k zajímavému outfitu, včetně fresh tenisek od světoznámých značek.

Léto a dovolené jsou v plném proudu, ale to neznamená, že výrobci tenisek neprodukují nové modely či barevná provedení. Na vavřínech pak nespí ani zodpovědní lidé v online obchodu Footshop, díky nimž si můžeš koupit fresh modely z pohodlí svého obývacího pokoje.

Toto je 10 nejlepších teniskových novinek za poslední týdny, mezi nimiž jsou Nike Air Alpha Force SP s rukopisem hudební hvězdy Billie Eilish, atraktivní samby od Pharrella Williamse i nadupaný model Asics Gel-Quantum Kinetic.

Teď už jen stačí vybrat svého favorita a objednat.

V den publikování článku byla v online obchodě Footshop akce do výše 30 % na vybrané produkty. Ceny tenisek jsou uvedeny před slevou.
Prohlédni si celou nabídku v online obchodě Footshop
Doporučeno
Sneakers, boots, a dokonce i baleríny. Toto jsou momentálně ty nejvíc hot boty Sneakers, boots, a dokonce i baleríny. Toto jsou momentálně ty nejvíc hot boty 8. srpna 2023 12:00
Vans Knu Skool
Zdroj: Footshop

Vans Knu Skool    2 299 Kč

Úvod výběru patří atraktivní novince z dílen společnosti Vans díky neokoukané modelové řadě Knu Skool, která má dokonalý nádech zlaté éry skateboardingu ze začátku tisíciletí, což podtrhují široké tkaničky a vyztužené panely z obou stran.

Minimalistický vzhled podtrhuje neutrální barevné schéma zahalené do vrstev semiše a nubuku. Cena tenisek je 2 299 korun před slevou. Model Vans Knu Skool najdeš v online obchodě Footshop i v jiných barevných, respektive materiálových provedeních, z nichž bychom vypíchli černobílou verzi a černou variantu s kontrastní gumovou podrážkou.

Adidas Originals Response CL
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Response CL W  –  2 999 Kč

Absolutní letní rakety s logem Adidas Originals, které budeš milovat – takto bychom popsali tenisky inspirované outdoorovým sportovním stylem a běžeckými siluetami z devadesátých let zahalené do svěžího bílo-stříbrného barevného schématu s atraktivními modrými prvky.

Tenisky mají robustní vzhled a zvládneš v nich celodenní procházku v ulicích Říma i výlet v srdci Vysokých Tater. Silueta Adidas Originals Response CL se nese na lehké mezipodešvi a udrží tě v pohodlí při každé příležitosti. Pokud někdo tvrdí, že jít ven je námaha, tak se velice mýlí.

Konkrétní provedení je dostupné v ženských velikostech, avšak v nabídce obchodu Footshop jsou k dispozici také mužské verze těchto tenisek.

Nike Air Force 1 '07
Zdroj: Footshop

Nike Air Force 1 '07    2 999 Kč

Klenot společnosti Nike, který nesmí chybět v žádné sbírce tenisek, je nyní dostupný ve fresh provedení se sametovým swooshem z obou stran v zeleném odstínu.

Nízká varianta Nike Air Force 1 patří mezi jedny z nejdéle vyráběných tenisek na světě a milují ji miliony lidí včetně celebrit v čele s Floydem Mayweatherem, Rihannou, Benem Affleckem či Cristianem Ronaldem. Dopřej si maximální pohodlí během každodenního nošení za férovou cenu 2 999 korun.

Nike Dunk High
Zdroj: Footshop

Nike Dunk High    2 999 Kč

Za stejnou cenu jsou k dispozici i další legendární tenisky z portfolia společnosti Nike, a to konkrétně model Dunk High v barevném schématu Pale Vanilla, které je ódou na léto.

Ikona basketbalu z osmdesátých let, kterou inženýři vytvořili pro tvrdý povrch, v posledních letech ovládla ulice. Klasický design přináší atraktivní vintage nádech, čalouněný límec s vysokým nártem dodává sportovní vzhled s důrazem na pohodlí.

Nike Dunk Low
Zdroj: Footshop

Nike Dunk Low W    3 299 Kč

Své místo v dnešním výběru nejžhavějších teniskových novinek má i nízká verze modelové řady Nike Dunk, a to v barevném schématu s přívlastkem Safety Orange.

Nepřehlédnutelné provedení legendárních tenisek je zahaleno do vrstvy kůže s perforací v oblasti špičky, přičemž designéři představili několik řemeslných detailů včetně textur či průhledné podrážky. Tato atraktivní novinka je v prodeji v ženských velikostech za 3 299 korun a z našeho pohledu jde o skvělý deal.

Nike Air Alpha Force SP, Billie Eilish
Zdroj: Footshop

Nike Air Alpha Force SP x Billie Eilish    3 299 Kč

Billie Eilish ovládá hudební trendy posledních let a nezaostává ani na poli módy. Do oblékání vnesla sebedůvěru a osobitost, kterou neformují názory ostatních, ale vlastní přesvědčení a pohodlí.

V tomto duchu se nese i nejnovější spolupráce hvězdné zpěvačky a společnosti Nike, která přináší vintage siluetu tenisek Air Alpha Force SP ve dvou schématech. Model zahalený rouškou tajemství, který měl Michael Jordan obutý jen jednou, je zpět v barvách týmu Chicago Bulls a v prémiové kůži.

Asis Gel-NYC
Zdroj: Footshop

Asics Gel–NYC    3 799 Kč

Vzhled tenisek Asics Gel-NYC je inspirován moderními běžeckými styly, přičemž vrchní konstrukce odkazuje na modelovou řadu Gel-NIMBUS 3 z roku 2000 a zároveň spojuje prvky ze siluety Gel-CUMULUS 16 a MC-PLUS V. Pohodlí chodidel zajišťuje pokročilá patentovaná technologie Gel®, která je zárukou kvality.

Pokud hledáš sportovní obuv pro každodenní nošení za férovou cenu, jedná se o skvělou volbu. Barevné schéma s přívlastkem Cream představuje univerzální styl, který snadno sladíš i během ranního stresu.

New Balance 9060
Zdroj: Footshop

New Balance 9060    4 659 Kč

Super sexy tenisky, které zaručeně oživí každý outfit. Portfolio módních hitů společnosti New Balance rozšířila v posledních letech také futuristická silueta s číselným označením 9060.

Nejvýraznějším prvkem tenisek je výrazná zvlněná mezipodešev natištěná nejen komfortním gumovým materiálem, ale také třemi tlumicími technologiemi – ABZORB, SBS a ENCAP. Stůj při začátku této trendové vlny a dopřej si růžovo-šedé provedení zahalené do kombinace semiše, síťoviny a syntetických tkanin za 4 659 korun před slevou.

V případě, že je tato verze na tvůj vkus příliš odvážná, zkus černou verzi nebo černobílou variantu.

Adidas Originals Humanrace Samba, Pharrell Williams
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Humanrace Samba by Pharrell Williams    5 199 Kč

Pharrell Williams vzal znovu do rukou dědictví společnosti Adidas a tentokrát modernizoval klasickou modelovou řadu Samba.

Tato verze kultovní siluety tenisek patří mezi nejstylovější v nabídce značky se sídlem ve městě Herzogenaurach. Boty jsou vyrobeny z prvotřídních materiálů v tónovaných odstínech, přičemž jasně vzdávají hold svým fotbalovým kořenům. Hlásí však odklon od tradičního designu Samba, protože se vyznačují přepychovým koženým svrškem, špičkou, podšívkou i tkaničkami.

K dispozici je také černá verze a provedení s přívlastkem Clay Strata, přičemž všechny jsou v prodeji za 5 199 korun.

Asics Gel-Quantum Kinetic
Zdroj: Footshop

Asics Gel-Quantum Kinetic    6 599 Kč

Tenisky pro aktivní životní styl, které kombinují technický design s několika vrstvami komfortního tlumení. Model Asics Gel-Quantum Kinetic je nacpaný technologií Asics Gel®, díky které bude každý krok tvého nabitého dne mnohem příjemnější, což ocení nejen tělo, ale především hlava.

Ne nadarmo je japonská společnost Asics akronymem známého latinského přísloví „ve zdravém těle zdravý duch“ a právě s teniskami Gel-Quantum Kinetic v tajemném, černo-hnědo-zeleném provedení se o tom můžeš přesvědčit.

Prohlédni si celou nabídku v online obchodě Footshop
Doporučeno
Top 10 modelů bílých tenisek: Vyber si svého favorita z ikonických modelů a jako bonus ušetři stovky korun Top 10 modelů bílých tenisek: Vyber si svého favorita z ikonických modelů a jako bonus ušetři stovky korun 27. července 2023 10:00
Domů
Sdílet
Diskuse