Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
Obsah vznikl ve spolupráci se společností Footshop. Článek byl vytvořen redaktorem, ale jedná se o specifickou formu partnerství.
27. července 2023 10:00
Čas čtení 4:06
Richard Balog

Top 10 modelů bílých tenisek: Vyber si svého favorita z ikonických modelů a jako bonus ušetři stovky korun

Top 10 modelů bílých tenisek: Vyber si svého favorita z ikonických modelů a jako bonus ušetři stovky korun
Zdroj: Nike
MÓDA FOOTSHOP TENISKY
Uložit Uložené

Bílé tenisky jsou během horkých dnů nutností, a pokud nemáš ve sbírce alespoň jeden pár, měl*a bys to napravit.

Bílé barevné provedení patří mezi oblíbené u většiny modelů tenisek, nicméně je citlivé na počasí. Proto se jedná o ideální volbu v letních měsících, kdy je riziko srážek nižší. Minimalistické bílé tenisky si tvé srdce získají díky univerzálnosti – nosit je můžeš prakticky s čímkoli a pořád budou vypadat cool.

V pestré nabídce online obchodu Footshop jsme našli 10 atraktivních variant pro muže i ženy od značek Adidas, Nike, Puma a Reebok. Ve výběru najdeš ikonické siluety, které jsou na trhu po několik desetiletí, i novinky podle současných trendů. Najdi si svého favorita.

V den publikování článku byla v online obchodě Footshop akce do výše 30 % na vybrané produkty. Ceny tenisek jsou uvedeny před slevou.
Prohlédni si všechny novinky v online obchodě Footshop
Doporučeno
S těmito typy letní obuvi zaboduješ na pláži i ve městě. Atraktivní provedení najdeš i za 1 700 korun S těmito typy letní obuvi zaboduješ na pláži i ve městě. Atraktivní provedení najdeš i za 1 700 korun 7. června 2023 14:30
Reebok BB 4000 II
Zdroj: Footshop

Reebok BB 4000 II    2 499 Kč

Retro tenisky jsou v posledních sezónách žhavým hitem a společnost Reebok ukrývá ve svém portfoliu několik siluet, které si zaslouží pozornost – včetně modelu Reebok BB 4000 II v prémiové kůži.

Čerstvá novinka v nabídce online obchodu Footshop je inspirována basketbalem a nabízí OG atmosféru tvrdých hřišť zahalenou do pružného svršku, který pozvedne tvůj vzhled. Tak čisté, tak svěží, a navíc za skvělou cenu. Tenisky Reebok BB 4000 II se spoustou detailů včetně vyraženého loga jsou v prodeji za 2 499 korun.

Reebok Club C Bulc
Zdroj: Footshop

Reebok Club C Bulc x BEAMS    2 899 Kč

V archivu společnosti Reebok se nachází také modelová řada Club C, která spatřila světlo světa v roce 1985, kdy představovala obuv tenisových šampionů. Minimalistický vzhled, který konvenční styl oblékání hráčů tehdy vyžadoval, přežil v téměř nezměněné podobě dodnes.

Tenisky Reebok Club C Bulc v sobě spojují DNA legendárního sportovního výrobce a trendový styl Y2K, který s sebou přinesla japonská streetwearová značka BEAMS. Na tomto provedení je větší všechno – od svršku až po tlusté tkaničky a extra vycpaný jazyk. Pogumovaná špička chrání koženou vrchní část před zničením při chůzi. Závěrečný cool efekt dotváří barevné detaily.

Puma Slipstream
Zdroj: Footshop

Puma Slipstream    2 899 Kč

Skvělou volbu za férovou cenu představuje také minimalistická bílá verze tenisek Puma Slipstream s černými panely a detaily.

Modelová řada Slipstream Mid vstoupila na scénu roku 1987 jako basketbalová obuv a vedení společnosti v současnosti přidává do svého portfolia nízkou verzi. Jedná se o propracovaný originál, který přináší zcela novou energii a zároveň zůstává věrný sportovním kořenům OG varianty.

Adidas Originals Rivalry Low
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Rivalry Low    2 899 Kč

Jak můžeš vidět ve výběru, retro basketbalové siluety jsou v kurzu, čehož vedení společnosti Adidas využilo a oživilo modelovou řadu Rivalry Low z roku 1986.

Tenisky mají typickou oválnou špičku a monochromatický kožený svršek bez jakýchkoli barevných akcentů, a když si je obuješ, pocítíš pohodlí. Jednoduchý nadčasový vzhled se třemi proužky podtrhl jejich genialitu a přispěl k tomu, že jsou oblíbené i mezi mladou generací Z.

Adidas Originals Superstar, Ksenia Schnaider
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Superstar W x Ksenia Schnaider    3 399 Kč

Společnost Footshop má ve světě tenisek skvělou reputaci, díky čemuž přináší na český a slovenský trh i limitovaná provedení. Mezi novinkami proto najdeš také moderní verzi siluety Adidas Originals Superstar, kterou upravila ukrajinská návrhářka Ksenia Schnaider pod hlavičkou stejnojmenné značky.

Schnaider se nepodřizuje konvencím, ztělesňuje originalitu a snaží se vydat vlastní cestou. Totéž platí i o teniskách Adidas Originals Superstar s ikonickou mušlovitou špicí. Co říkáš na klasický vzhled doplněný o charakteristický styl KSENIASCHNAIDER?

Namísto šněrování je k dispozici zapínání na suchý zip a atraktivní jsou i neonové detaily, džínový panel s logem společnosti Adidas na patě a nápis v ukrajinštině z boku.

Adidas Originals Stan Smith Lux
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Stan Smith Lux    3 399 Kč

Pokud jsi fanouškem minimalistických siluet, pak oceníš klasické tenisky Adidas Originals Stan Smith s luxusními prvky vyrobené z prvotřídních materiálů, které získaly výstižný přívlastek Lux.

Novinka v nabídce online obchodu Footshop má neutrální vzhled, který vzdává hold originálu, avšak s moderním nádechem. Tenisky jsou inspirovány tenisovými kurty – od podšívky až po extra výložku paty jsou vyrobeny z jemné kůže pro dosažení výjimečného pohodlí a odolnosti. Elegantní look dotváří logo s podobiznou Stana Smithe na jazyku.

Adidas Originals Oztral
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Oztral    3 599 Kč

Na rozdíl od klasického modelu Adidas Originals Stan Smith je modelová řada Oztral odvážná a v tomto případě i vyrobená s obsahem recyklovaných materiálů.

V devadesátých letech styl neznal hranice a neznají je ani tenisky Adidas Originals Oztral. Vzhledově vycházejí z rebelského postoje dané éry a jsou s tebou připraveny odejít do budoucnosti. Kombinace prodyšné síťoviny a materiálu TPU přidává svršku moderní energii a tlumení s technologií adiPRENE+ se postará o pohodlí při každém kroku.

Tyto futuristické tenisky mohou být tvoje za 2 340 korun díky slevě ve výši 30 %.

Adidas Originals Samba Decon
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Samba Decon    3 899 Kč

Klasické sportovní tenisky, které dodnes výrazně ovlivňují moderní módu. Návrháři si v tomto případě pohráli s dekonstruovanou estetikou, přičemž v nadčasovém designu zachytili bohatou historii obuvi, která postupně přešla z nohou fotbalistů až na přehlídková mola na týdnech módy. Kultovní detaily v podobě tří proužků a špičky ze semiše mluví samy za sebe a pomohou ti projevit se naplno, ať už je zkombinuješ s čímkoli.

Zajisti si klasický sportovní vzhled díky modelu tenisek Adidas Originals Samba Decon v jednoduchém bílém provedení s černými prvky včetně proužků, které právě přistály v nabídce online obchodu Footshop.

Nike Air Force 1 Low Retro
Zdroj: Footshop

Nike Air Force 1 Low Retro    3 999 Kč

Do skupiny kultovní sportovní obuvi patří také tenisky Nike Air Force 1 Low, které oplývají nadčasovým vzhledem a kvalitním zpracováním.

Fresh bílé provedení přináší nový styl toho, co znáš nejlépe – odolné prošití, čistou povrchovou úpravu, pevnou gumovou podrážku s vyraženým nápisem Air a spoustu záblesků, díky kterým zazáříš. V tomto případě dominuje metalický swoosh a část podrážky v šedém provedení.

Nike Air Max 95
Zdroj: Footshop

Nike Air Max 95    4 999 Kč 

Tenisky Nike Air Max 95 zcela posunuly hranice sportovní obuvi. Speciální vzduchová bublina je umístěna nejen v zadní části, ale je viditelná také v přední části obuvi. Společnost Nike je představila v roce 1995 a od té doby jsou oblíbené napříč věkovými a zájmovými skupinami či subkulturami.

Silueta čerpá inspiraci z lidského těla a atletické estetiky devadesátých let. Tenisky Nike Air Max 95 spojují neuvěřitelné pohodlí se stylem a dědictvím. Ikonické boční panely představují sílu, zatímco viditelný Air na patě a přední části chodidla tlumí každý krok.

Atraktivní bílá varianta z jemné kůže nyní stojí 4 500 korun díky slevě ve výši 20 %.

Prohlédni si všechny novinky v online obchodě Footshop
Doporučeno
Toto je čerstvá nabídka značek Adidas, Asics, Nike i New Balance. Objev teniskové novinky, které nosí Bad Bunny i slavné modelky Toto je čerstvá nabídka značek Adidas, Asics, Nike i New Balance. Objev teniskové novinky, které nosí Bad Bunny i slavné modelky 14. června 2023 14:00
Domů
Sdílet
Diskuse